Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region

11 490 000 Kč

G

Mimořádně nehospodárná

big left
big right
Nemovitost nabízí
Petr Vičar

50 418 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

ID nemovitosti HRK24-21005
Stav nemovitosti Dobrý
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
Datum vložení před 26 dny
Plocha užitná 160 m²
Vlastnictví soukromé
Plocha zastavěná 243 m²

Popis nemovitosti

Na konci tiché slepé ulice s výhledem na malebnou Hanou leží rodinný dům, který je připraven uvítat nové majitele do svých prostor. Tento dům nabízí nejen útulnost a klid, ale i široké možnosti využití. Zastavěná plocha domu je 130 m, celková výměra pozemku, včetně zastavěné plochy je 1.206 m2. Dům je dispozičně řešen jako 6+kk a je z velké části podsklepený.
Dům má původní část se dvěma místnostmi, která jde použít i samostatně bez nutnosti průchodu obytnou částí a lze ji využít třeba i na kancelář nebo, po vybudování kuchyňského koutu, jako samostatnou bytovou jednotku 2+kk. Novější část domu je z roku 1990 a kolaudována byla v roce 2004. V přízemí má kuchyni s obývacím pokojem, jídelnu s balkonem a schodištěm do patra, kde jsou situovány 3 ložnice, z toho jedna s balkonem a druhá s terasou 8 m2, na chodbě je samostatná toaleta. V suterénu je kotelna, dvě větší místnosti a další skladovací prostory.
Na nádvoří se nachází objekt garáže se skladem na ovoce, celkem 30 m2 zastavěné plochy. V části za domem je okrasná zahrada, pergola s posezením a krásný bazén s protiproudem a ohřevem tepelným čerpadlem. Dále navazuje sad ve svažitém terénu, který je ve spodní části ohraničen potokem.
Dům je napojen na elektřinu, vodovod a plynovod. Kanalizace se v obci buduje a počítá se i s napojením tohoto domu. Na zahradě je také vlastní studna. Vytápění je řešeno ústředním topením z plynového kotle s možností přepojení na kotel na tuhá paliva. Energetický štítek je ve zpracování, proto zatím uvádíme hodnotu G.
Jedná se o velmi pěkné místo, které ocení především ten, kdo hledá naprostý klid pro své bydlení, nechce být daleko od Olomouce, ale zároveň v přírodě. Samotišky jsou samostatnou obcí, která nabízí svým obyvatelům veškerou občanskou vybavenost včetně školky, školy, lékaře, sportovního areálu, samoobsluhy atd. Obec je napojena na městskou hromadnou dopravu a obsluhuje ji linka autobusu č. 11 s vysokou frekvencí spojů.
Bližší informace k nemovitosti získáte na webu HRK nebo přímo u makléře zakázky..

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Podobné nemovitosti

Zobrazit vše (1)
small left
small right