Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region

Reality v nabídce makléře Petr Jáger

Petr Jáger právě teď nabízí 3 nemovitosti

Prodej garáže 17 m² Rakovník, Sportovní

Garáž se nachází v druhé řadě od sportovní ulice. Elektřina světlo, zásuvka na 220w a dvojité jištění dveří. Jednou klasické dřevěné a druhé stahovací sekční. Vnitřní rozměry 6m délka x 2,8m šířka a rozměr pro vjezd je 2,3m šířka x 1,8m výška. Šíře mezi garážemi pro vjezd je dobrá, bez komplikovaného najíždění. Volejte Rakovnického makléře Petra Jágera.

Doporučeno předevčírem

Prodej činžovního domu 505 m² Kněževes, Libušina

Nabízíme k prodeji bytový dům, vhodný jako investice, či do podnikání. Dům prošel v roce 2023 rekonstrukcí s kolaudací a nově zde vznikly 4 bytové jednotky s dispozicí 3+kk, dále ubytovací prostory s kapacitou až 25 osob, zavedený obchod a sklady a úložné prostory. Momentálně jsou všechny prostory pronajaty s kvalitním výnosem, který se dá navýšit o ubytovací prostory ubytovny. Vše je řádně zkolau

Prodej bytu 1+1 38 m² Hořesedly

Nabízíme k prodeji byt v přízemí bytového domu, na okraji obce Hořesedly. Byt se nachází v přízemí, je bezbariérový a lze ho ihned obývat. Dům byl kolaudován před cca 15ti lety, takže jsou zde i tak staré kompletní rozvody. Vytápěn kombinovaným plynovým kotlem. Byt je tak vhodný pro mladé, ale i pro staré, nebo na investici. Nenechte si ujít tuto nabídku a kontaktujte makléře Petra Jágera.

Nemovitosti dle typu

Nemovitosti dle operace

Nemovitosti dle okresu