Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region
mapa

Cena na dotaz

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Invest Gate Property s.r.o.

Základní informace

Vloženo před 16 dny
Volných nemovitostí 4
Stránky projektu www
Energetická náročnost B - Velmi úsporná

Popis developerského projektu

Senior Resort Jince vzniká na pozemku s neopakovatelným výhledem na městys Jince v srdci Brdské vrchoviny nedaleko středočeského města Příbram.

Městys Jince je právem nazýván pomyslnou branou do Brd. Je to místo, jako stvořené pro ty, kdo hledají klid, odpočinek a regeneraci. Okolí nabízí i příležitost pro náročnější fyzické výkony. Jince jsou často výchozím bodem pro výpravy na nejznámější místa Brdské vrchoviny jako jsou Plešivec, Čertova kazatelna nebo tajemný hrad Valdek.

V samotném městysu naleznete vše důležité pro život – obchůdky, restauraci s pivovarem, lékárnu nebo lékaře.

IGF Senior Resort Jince je navržen tak, aby obyvatelům zajistil bezpečné a komfortní prostředí. Kromě pečlivě navržené obytné budovy se projekt pyšní relaxační zahradou a zázemím polyfunkčního domu.

Resort poskytne 76 apartmánů k užívání pro osoby starší 55 let. Samozřejmostí v resortu jsou kompletní správcovské služby, recepce a možnost zabezpečení veškerého servisu – stravy, úklidu, služby prádelny, zajištění zdravotní péče, fyzioterapie a pečovatelské služby, ale i společensko-kulturního vyžití.

Díky přilehlému objektu budou uživatelům resortu k dispozici mimo jiné kavárna, místo pro společenské události, kosmetika nebo kadeřnictví.

Součástí projektu IGF Senior Resort Jince bude i polyfunkční budova těsně sousedící s rezidenční objektem. Najdeme zde bistro, kavárnu, ordinaci lékaře, kadeřnictví, kosmetický salón a multifunkční prostor vhodný na společenská setkání, besedy nebo skupinová cvičení.

V případě zájmu prosím kontaktujte makléře:

Pavel Vajgel, tel.: 725 376 426, e-mail: pavel.vajgel@igproperty.cz

Poloha na mapě