Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát
Region
mapa

Pozemky v nabídce makléře Radka Frajmanová,

Radka Frajmanová, právě teď nabízí 8 pozemků

Prodej stavební parcely 2 496 m² Mičovice

Prodej pozemku (2.069 m2) a zemědělské stavby (427 m2). ÚP určeno jako zastavitelná plocha - bydlení a podnikání. Pozemek se nachází na okraji obce u lesa a obecní komunikace s el. a vodovodní přípojkou. Variabilní využití s možností úpravy stávající stavby. Krásné dobře přístupné místo s výhledem do údolí v historické stylové obci..

Prodej stavební parcely 3 148 m² Brloh

Prodej 3 sousedních parcel s výměrou každá cca 1000 m2. Kvalitní lokalita na okraji malé obce navazující na stávající zástavbu, Blanský les pod horou Kleť (1084 m.n.m.). Možnost připojení na el., vodu a kanalizaci. Dobré životní prostředí, turistika, houby, sport, 20 km od ČB i ČK. .

Pronájem ostatního pozemku 6 813 m² Svatá Maří

Nabízím pronájem louky s jezírkem v obci Svatá Maří, část Trhonín. Příležitost pro rybáře ! Na louce je studna a jezírko s pramenem. K dispozici může být elektřina. Přístup na pozemek je z obecní cesty. Tuto nemovitost lze využít jako pastvinu nebo pro chov ryb (jezírko lze zvětšit). Louka se nachází v klidné části, na okraji obce, mimo zástavbu, je obklopena zelení s krásným výhledem na Šumavu. K

Pronájem ostatního pozemku 1 810 m² Zdíkov

Nabízím k pronájmu stavební pozemek v obci Zdíkov, část Masákova Lhota o výměře 1.810 m2. Pozemek je vhodný k využití jako zahrada nebo k umístění mobilního obytného vozu. Pozemek není zasíťovaný. Na kraji pozemku je přivedena elektřina (kaplička). Při rezervaci se platí jednorázový rezervační poplatek 10.000 Kč. Při předání pozemku budu vyžadována vratná kauce ve výši 2.500 Kč.

Prodej stavební parcely 1 582 m² Svatá Maří, Vícemily

Jedinečná a exkluzivní nabídka stavebního pozemku v malé šumavské obci Vícemily, části obce Svaté Máří, která nabízí výhody klidného života a výhledů do krásné šumavské přírody. Pozemek o výměře 1.582m2 je mírně svažitý, s praktickým umístěním na kraji obce s dobrým dopravním spojením. Dle územního plánu je parcela určena k výstavbě rodinných domů. Na pozemku je vybudovaná přípojka elek

Prodej stavební parcely 800 m² Záblatí

Prodej pozemku pro stavbu RD s výměrou cca 800 m2 na okraji malé obce na Šumavě s výhledem na horu Boubín (1362 m n. m.). El., obecní voda a kanalizace u pozemku. Kvalitní klidná lokace nedaleko řeky Blanice, Boubínského pralesa a obory, příroda, rekreace, sport..

Prodej stavební parcely 1 500 m² Mičovice

Prodej pozemku (cca 1.500 m2). ÚP určený jako zastavitelná plocha - bydlení a podnikání. Pozemek se nachází na okraji obce u lesa a obecní komunikace s možností připojení na rozvod el. a vody. Variabilní využití resp. rozdělení na 2 stavební parcely. Krásné dobře přístupné místo s výhledem do údolí v historické stylové obci.