Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát
Region
mapa

2 190 000 Kč

F

Velmi nehospodárná

  • včetně provize
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Broker Consulting, a.s.

9 610 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Konstrukce Panelová
Datum vložení před 13 dny
Plocha užitná 35 m²
Příjezdy Dlažba
Vlastnictví družstevní
Patro 2.
ID nemovitosti 60323
Stav nemovitosti Bezvadný
Energetická náročnost F - Velmi nehospodárná

Popis nemovitosti

Dovoluji si Vám nabídnout ke koupi bytovou jednotku s dispozicí 1+1 v Novém Městě nad Metují, která prošla celkovou rekonstrukcí. Podlahová plocha bytu je 34,82m2, je v družstevním vlastnictví a nachází se na klidném místě v panelovém domě ve 3NP.

Po vstupu do bytu se dostanete do chodby, ze které se pak po pravé straně vstoupí koupelny s toaletou a sprchovým koutem, naproti vchodu se nachází kuchyně a vlevo je pak prostorná místnost o velikosti 16.4m2. Byt má okna situovaná na jihozápadní stranu, v odpoledních hodinách je tedy opravdu krásně prosluněný.

Rekonstrukce bytu proběhla v roce 2022 a zahrnovala výměnu kompletních rozvodů (voda, odpad, elektřina), podlahové krytiny, zmíněné výměny umakartového jádra, novou sanitu, kuchyňskou linku, vnitřní dveře a podhledy z SDK včetně osvětlení.

Bytový dům prošel také rekonstrukcí, vyměněna byla okna za plastová, je zde nové zateplení s fasádou, nový výtah, vchodové dveře, zvonky.... Měsíční platby družstvu činí cca 1.500,- + elektřina do bytu dle spotřeby kolem 700,-.

Novém Městě je veškerá občanská vybavenost - školy, školy, obchody, pošta, restaurace, kavárny, v okolí pak krásná krajina, kterou máte také hned před okny. Pokud by Vám zde něco chybělo, můžete vyrazit do okolních měst - Náchoda či Jaroměře, případně po nové dálnici do Hradce Králové (30 minut), Pardubic, Prahy (90 minut), do pár let však také do Olomouce či do Polska.

Více informací rád poskytnu telefonicky, případně je možné domluvit si kdykoliv osobní prohlídku tohoto krásného bytu v klidné části Nového Města. S financováním nemovitosti Vám pomohou naši finanční specialisté, ve které vložilo důvěru již více než 650.000 klientů.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Broker Consulting, a.s.
Broker Consulting, a.s.
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Broker Consulting, a.s.
Broker Consulting, a.s.
zobrazit telefon