Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region

5 900 000 Kč

G

Mimořádně nehospodárná

big left
big right
Nemovitost nabízí
Lenka Čajanová

25 889 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Kanalizace Veřejná kanalizace
Druhy bytů Podkroví
Datum vložení před 10 dny
Plocha užitná 66 m²
Konstrukce Panelová
Parkování Parkoviště
Vlastnictví soukromé
Patro 2.
Balkóny Balkon
ID nemovitosti 387048
Stav nemovitosti Bezvadný
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná

Popis nemovitosti

Nově nabízíme podkrovní byt o dispozici 2+1 s pracovnou o výměře 66 m2 + balkon 3 m2. Jednotka se nachází ve výborné lokalitě Praha Východ – Nehvizdy.

Byt se skládá ze 1 ložnice, velmi prostorného obývacího pokoje s vybavenou kuchyňskou linkou, koupelny se sprchovým koutem, oddělené toalety, pracovny – šatny a útulného balkonu. Součástí bytu je také parkovací stání se sklepem. Využívat můžete i společnou kočárkárnu. Co se týče nákladů na byt, veškeré poplatky se pohybují kolem 6-7 tisíc.

Dostatek úložného prostoru najdete ve formě skříní v obývacím pokoji. Příjemným bonusem je klimatizace. Kuchyně je vybavená kvalitními spotřebiči zn. Whirlpool a americkou lednicí zn. LG Byt se nabízí plně vybavený ve velmi pěkně udržovaném stavu.

Občanská vybavenost zde opravdu nechybí. Dům se nachází doslova za obchodem základní a mateřské školky, dětského hřiště, cyklostesky, potravin. V Nehvizdech naleznete také poštu, Zoo park, skate park, fotbalové hřiště, atletický stadion, tenisové kurty, naučná stezka sv. Anny atd...

Nehvizdy jsou dobře dostupné autem i veřejnou dopravou z Prahy. Město je napojeno na síť autobusových linek, které umožňují snadný přístup do okolních oblastí a do centra Prahy. Je také v dosahu vlakového spojení.

Celkově jsou Nehvizdy oblíbenou lokalitou pro ty, kteří hledají klidné a příjemné bydlení s dobrými možnostmi dopravy do Prahy. Město je obklopeno přírodou a zároveň má dostatek veškeré potřebné infrastruktury pro každodenní život.


Pokud vás naše nabídka zaujala, neváhejte se ozvat a rádi vám poskytneme další informace. Rádi se s Vámi setkáme na osobní prohlídce.

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

small left
small right