Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region
mapa

Cena na dotaz

G

Mimořádně nehospodárná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, Vlak, Silnice, Dálnice
Způsoby vytápění Ústřední - plynové
Druhy bytů Podkroví
Datum vložení 14. března 2024
Plocha obytná 65 m²
Patro 3.
Kanalizace Veřejná kanalizace
Konstrukce Jiná
Inženýrské sítě Internet, Kabelová TV
Vlastnictví soukromé
Plocha užitná 69 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
Zdroje vody Veřejný vodovod
Balkóny Balkon
ID nemovitosti 384389
Stav nemovitosti Bezvadný
Plocha zastavěná 178 m²

Popis nemovitosti

Nabízím Vám nadstandardní byt 2+kk o výměře necelých 65 m2 v malém bytovém domě s pouze 8 bytovými jednotkami. Dům byl kolaudován v roce 2007 a leží v samém centru Kralup, přesto jde o velmi klidnou část, blízko odpočinkové zóny u řeky. Aktuálně se jedná o nejrychleji rozvíjející se lokalitu města se skvělou dostupností do Prahy, ať už prostředky veřejné dopravy či autem. Na vlakové či autobusové nádraží dojdete pěšky do 5 minut. Dojezdová vzdálenost do Prahy je 20 minut.

Byt je situován ve 4.NP, v podkroví a jako jediný z bytů má prostorný slunný balkon, kde je instalována markýza. Již při stavbě došla k úpravám interiéru pod dohledem architekta, a tak vznikl velmi vzdušný prostor kuchyně s obývákem, který je otevřený do krovu. Oproti standardu jsou v bytě dveře v ořechové dýze, která ani po letech neztratila na luxusním vzhledu. V bytě je navíc funkční technická místnost, která poskytuje dostatek místa na úklidové prostředky apod., je zde umístěna také pračka a sušička. Byt je zařízen zánovní nadčasovou kuchyňskou linkou, která je vybavena vestavěnými spotřebiči, a to nejen troubou a indukční varnou deskou, ale i chladničkou a mrazákem. V lince je osazena i myčka nádobí, která ovšem potřebuje výměnu. Sanitární keramika byla také vybrána ve vysoké kvalitě, a to od výrobců Laufen a Kaldewei. Obytná část je orientována na jih, ložnice pak na sever, což přispívá k příjemnému klimatu, zejména během teplých letních dní. V ložnici je velká šatní skříň po celé délce jedné stěny. Mimo dvě knihovny a designový jídelní stůl se třemi židlemi není byt vybaven nábytkem.

Vytápění pro všechny jednotky je zajištěno plynovým kotlem v centrální kotelně. K bytu náleží samostatná sklepní kóje o velikosti 2,5 m2, k dispozici je rovněž společná místnost, která slouží převážně k ukládání, ale také jako prostor pro kola. U zadního vchodu je k dispozici další společný prostor, který má bezbariérový přístup a může sloužit např. pro dětský kočárek. V zadním traktu domu je oplocený pozemek s elektrickou bránou, kde je věcným břemenem chůze a jízdy zajištěn volný přístup. Parkování je možné na ulici před domem pouze pro rezidenty a ze strany města je k dispozici jedna parkovací karta zdarma. V bezprostřední blízkosti domu je nový parkovací dům s velmi příznivými cenami za celodenní parkování. Ve věci financování je možné přenechání hypotéky ve výši cca 1.100.000,- Kč za velmi zajímavou úrokovou sazbu 1,79 %. S dalším financováním Vám rádi pomůžeme.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Zuzana Šílená, DiS.
Zuzana Šílená, DiS.
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Zuzana Šílená, DiS.
Zuzana Šílená, DiS.
zobrazit telefon