Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region

71 000 EUR

G

Mimořádně nehospodárná

big left
big right
Nemovitost nabízí
Tsvetomir Zlatkovski

312 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, Silnice
Zdroje vody Veřejný vodovod
Balkóny Balkon, Lodžie, Terasa
ID nemovitosti F11295
Stav nemovitosti Bezvadný
Patro 3.
Elektřina 230 V
Způsoby vytápění Lokální - elektrické
Inženýrské sítě Telefon, Internet
Datum vložení 4. února 2024
Plocha celková 66 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
Kanalizace Veřejná kanalizace
Konstrukce Zděná
Parkování Parkování na ulici, Vlastní parkovací stání
Vlastnictví soukromé
Plocha užitná 66 m²

Popis nemovitosti

Nabízíme vaší pozornosti 2+kk pouhých 100 metrů od primární stanice gondoly a centrální, pěší ulice Glazne v Bansku!
Užijte si luxus plně zařízeného bytu v srdci mekky zimních sportů, golfu a gurmánských požitků. Byt spojuje pohodlí komfortní ubytování s blízkostí zimních radovánek, golfových hřišť a špičkových gastronomických zážitků. Tento byt nabízí nejen eleganci a prestiž, ale i jedinečnou možnost prožít dokonalou kombinaci sportu, relaxace a výborného stravování. Byt má velkorysých 75m2, situován je ve třetím podlaží z pěti pater a expozici má východní. Dispozice: vstupní chodba, obývací pokoj s kuchyňským koutem, ložnice, koupelna s WC. Cena je včetně nábytku a vybavení. V bohaté vybaveným komplexu Royal Towers jsou parkoviště, vnitřní a venkovní bazén, spa centrum, restaurace, recepce, bar, půjčovna lyží, banka. Poplatek za údržbu činí 11€/m2 ročně. Za využívání SPA centra se platí volitelný příplatek 200 € za apartmán a rok.
V Historického město Bansko naleznete půvabné dlážděné uličky a nemovitosti ze 16. století. Mnoho lidí toto malebné město přirovnává k těm v Pyrenejích a Alpách. Okouzlující městečko s možnosti skvělého lyžování a velice přijatelnými cenami není divu, že se lidé stěhují z Alp do Banska. Nejžhavější nová lyžařská destinace v Evropě. Dvě golfová hřiště jsou na dosah komplexu, což mu dává vynikající celoroční přitažlivost. Schopnost lyžovat v zimě a poté hrát golf v klidném létě Banska je velmi atraktivní kombinací jak pro majitele rekreačních domů, tak pro investory.
Vzdálenost od Bansko Royal Towers ke golfovému hřišti Pirin je 7 km
A trochu více o Bansku:
Město se nachází 927 metrů nad mořem, v údolí, kde se setkávají tři hory - Pirin, Rodopy a Rila.
Na jedné straně - Rodopy, na druhé straně - Rila - s nejvyšším vrcholem na Balkánském poloostrově - Musala (2925 m), a na třetí - Pirin.
Město Bansko je hlavním správním a kulturně-ekonomickým centrem v regionu.
Nachází se 161 km. jižně od letiště v Sofii a 56 km. jihovýchodně od Blagoevgradu, se kterým je dobře spojen.
Bansko je oblíbenou destinací, protože je blízko Řecku - pouhých 140 km od Egejského moře. 6 km od Banska jsou horké minerální prameny.
Protože v Bansku je všechno!
Zimní turistika
Podle evropského průzkumu lyžařských středisek v Evropě patří Bansko mezi nejoblíbenější střediska. Střediska jsou řazena do šesti kategorií podle délky sjezdovek. Se sjezdovkami od 51 do 100 km délky je Bansko na prvním místě! Jedná se o nejlevnější středisko v této kategorii ze zkoumaných 400. Bansko nabízí 75 km profesionálně připravené a spolehlivě zajištěné sjezdovky, dobrou lyžařskou školu a lyžárnu, které jsou k dispozici lyžařům a snowboardistům.
27 km moderní vysokokapacitní vleky přepravují hosty rychle a pohodlně na sjezdovky, které jsou perfektně připraveny s bezvadně fungujícím zařízením.
Lyžařský areál má celkem 17 značených tratí o celkové délce 65 km, z toho 9 km jsou lyžařské silnice. Bansko nabízí jedinečnou příležitost na 16 km souvislý sestup. Posledních 7 km ze sjezdovky, která spojuje lyžařské středisko s městem Bansko, jsou vybaveny 40 děly pro umělé zasněžování a osvětlením pro noční lyžování.
Celkový počet vleků je 23 - sedm míst k sezení, z toho dva nové, 6 výtahů a deset dětských vleků. K dispozici je mobilní kolotoč, nové dětské školky.

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Podobné nemovitosti

Zobrazit vše (650)
small left
small right