Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region
mapa

7 015 485 Kč

G

Mimořádně nehospodárná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Mgr. Jesika Schopper

30 784 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Balkóny Balkon
Vlastnictví soukromé
Patro 10.
ID nemovitosti N6928
Stav nemovitosti Rozestavěný
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
Datum vložení před 15 dny
Plocha užitná 73 m²

Popis nemovitosti

Nabízíme k prodeji moderní 2+kk apartmán o užitné ploše 73 m2, který se nachází v nově vznikajícím projektu 1WOOD v Dubaji.

Apartmán disponuje velkým obývacím pokojem s jídelním a kuchyňským koutem, ložnicí a koupelnou se sprchovým koutem a toaletou. Byt je vybaven evropským nábytkem a spotřebiči. Developer si dal záležet na povrchových úpravách a zvolených materiálech. Interiér je stylové dokončený a kuchyň a její spotřebiče jsou taktéž ve vysoké kvalitě.

Z obývacího pokoje se dostanete na balkon, který nabízí překrásné výhledy na okolní zeleň. K apartmánu náleží parkovací místo v garáži v suterénu budovy.

Projekt 1WOOD je 18patrový rezidenční komplex s plně zařízenými apartmány, prostornými coworkingovými a multifunkčními veřejnými prostory, 4 patrovou parkovací garáží a bazénem pro děti i dospělé. 1WOOD nabízí také řadu služeb, včetně supermarketů, restaurací, kaváren a tělocvičen.

Jedním z cílů projektu je propojení života v metropoli s přírodou. V rezidenci tak dominují textury dřeva jak v oblasti designu exteriéru a interiéru a najdete zde také vzrostlé stromy.

Jumeirah Village Circle (JVC), kde se projekt nachází, je rezidenční sídliště v srdci Dubaje. Oblast je navržen tak, aby poskytovala klidné a rodinné prostředí se spoustou zeleně, parků a hřišť pro děti. Komunita je také vybavena řadou zařízení, včetně supermarketů, restaurací, kaváren a tělocvičen.

Do hlavních Dubajských tepen, ulic Mohammed Bin Zayed Road, Barsha Road a Al Khail Road, se z Jumeirah Village Circle dostanete velmi rychle. Oblast je ideální pro ty, kteří chtějížít v blízkosti Dubai Mariny nebo Dubai Internet City.

Ceny jsou pouze orientační a mohou se lišit v závislosti na poloze a dalších parametrech. Na přání vás seznámíme s celou nabídkou. V Dubaji vás provede česky mluvící makléřka.

Dokončení projektu je plánováno na Q3 2025.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Mgr. Jesika Schopper
Mgr. Jesika Schopper
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Mgr. Jesika Schopper
Mgr. Jesika Schopper
zobrazit telefon