Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region

2 800 000 Kč

D

Méně úsporná

  • Cena včetně právního servisu a provize RK.

12 286 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Způsoby vytápění Ústřední - tuhá paliva
Datum vložení před 16 dny
Plocha celková 59 m²
Patro 1.
Konstrukce Zděná
Vlastnictví soukromé
Plocha obytná 59 m²
Energetická náročnost D - Méně úsporná
ID nemovitosti 647745
Stav nemovitosti Dobrý
Plocha užitná 59 m²

Popis nemovitosti

Dumrealit.cz Vám zprostředkuje prodej bytu 3+1, OV, bez balkonu, 59 m2, ve druhém patře dvoupatrového podsklepeného zděného domu bez výtahu, ul. Budějovická, Velešín.

Původně se jedná o bytovou jednotku s dispozicí 2+1, kde přemístěním kuchyňské linky do chodby, vznikl třetí pokoj. Celkově je byt udržovaný a čistý, z prostoru půdy zateplený. WC je samostatné, v koupelně vana, umyvadlo a prostor pro pračku. Obývák má 17,3 m2, ložnice 14,6 m2, pokoj pak 10,5 m2. Za výhodu bytu se dá označit samostatné vytápění a to buď kotlem na tuhá paliva instalovaným ve sklepě, napojeným do ústředního topení, nebo lokálním, krbem v obýváku, či kamínky v ložnici. Aktuální měsíční náklady na byt jsou 726,-, z toho je příspěvek do FO 474,-, plus elektřina dle aktuální spotřeby a náklady na palivo. Strop nad bytem je zateplen.

Součástí nabídky jsou menší a větší sklep a možnost využití společné místnosti o cca 30 m2.

Dům je pečlivě udržován: nová je střecha, stoupačky, plastová okna a neočekávají se v nejbližší době vyšší výdaje. Parkování za domem na obecním pozemku.

Město Velešín nabízí svým obyvatelům kompletní občanskou vybavenost včetně kina, lékařů, zubaře, několik obchodů a vzdělání pro děti od školky až po střední školu technického směru. Dojezdová vzdálenost do Českých Budějovic cca 20 min, na hraniční přechod Dolní Dvořiště 20 km. Z bytu je to na autobusové nádraží cca 300 m, na vlakovou zastávku 945 m.

S případným profinancováním hypotékou vám rád pomůže náš finanční specialista. Ev. číslo: 647131. Bližší informace Vám sdělí Jiří Kejšar, 608 115 501, kejsar@dumrealit.cz

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Podobné nemovitosti

Zobrazit vše (1)
small left
small right
Reklama

Možná se vám bude hodit

mail

Geodeti

Geo JK

Adresa: Sídliště 506, Velešín, 38232
Email: daniel.kudlacek@seznam.cz
Web: http://geojk.cz