Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region

1 690 000 Kč

C

Úsporná

big left
big right
Nemovitost nabízí
Milan Krupa

7 416 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Konstrukce Panelová
Datum vložení před měsícem
Plocha užitná 71 m²
Balkóny Lodžie
Vlastnictví soukromé
Patro 4.
ID nemovitosti 221867
Stav nemovitosti Dobrý
Energetická náročnost C - Úsporná

Popis nemovitosti

V srdci malebného městečka Zlaté Hory, obklopeného nádhernou přírodou podhůří Jeseníků, nabízíme k prodeji prostorný byt o orientační ploše 71m2. Tento byt v osobním vlastnictví se nachází ve 4. nadzemním podlaží a je přístupný výtahem, což zajišťuje pohodlné bydlení i pro ty, kteří preferují vyšší patra bez nutnosti používání schodů.
Interiér bytu je zachován v původním, ale velmi dobře udržovaném stavu, což novým majitelům poskytuje unikátní příležitost přetvořit prostor podle svých představ. Lze rozšířit koupelnu, dispozičně upravit kuchyňský kout atd. Byt se může pochlubit prosklenou lodžií, která slouží jako ideální místo pro relaxaci s výhledem na okolní krajinu. Kromě toho je součástí bytu šatní komora v bytě i na chodbě v patře, nabízející praktické řešení pro úschovu oblečení a dalších věcí včetně kol, čímž se maximálně využívá dostupný úložný prostor.
Přednosti:
• Příjemná dispozice pokojů
• Dvě velké úložné komory. V bytě a na patře chodby
• Prosklená lodžie
• V centru s dostupnou školou, školkou, zdravotním centrem prodejnou a další občanskou vybaveností
• Turistické okolí Jeseníků
• Cyklo trasy, sjezdovky pro zimní využití
Tato nabídka je ideální pro ty, kteří hledají klidné a pohodlné bydlení v nádherném prostředí s veškerým komfortem, občanskou vybaveností, zdravotním střediskem, školou a včetně parkování. V okolí je mnoho turistických cílů: Rejvíz, Zlatokopecký skanzen, speleoterapeutická jeskyně, ozdravovna Edel, krásné hory a lesy. Město Jeseník a Lázně Jeseník jsou 20 km, do Polska 4 km.
Byt v Zlatých Horách představuje jedinečnou příležitost pro ty, kteří chtějí spojit život v přírodě s pohodlím moderního bydlení. Nechte se okouzlit krásou Jeseníků a udělejte z tohoto bytu svůj nový domov.

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Podobné nemovitosti

Zobrazit vše (2)
small left
small right