Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region
mapa

605 000 EUR

G

Mimořádně nehospodárná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených

2 655 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Balkóny Terasa
Vlastnictví soukromé
Patro 2.
ID nemovitosti N6727
Stav nemovitosti Rozestavěný
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
Datum vložení 9. ledna 2024
Plocha užitná 275 m²

Popis nemovitosti

Nabízíme k prodeji apartmán 3+kk v Andalusii v blízkosti malebné horské vesničky Casares. Bytová jednotka je součástí komplexu Laguna Alcazaba, který je postavený v moderním středomořském stylu, uprostřed tropických zahrad s rozlohou 40 000 m2. Jedinečnost tohoto projektu spočívá také v křišťálové laguně, která obklopuje areál. Z pohodlí apartmánů se můžete kochat nádhernými výhledy na okolí.

Dispozice tohoto designového apartmánu se dvěma ložnicemi nabízí posezení na prostorné terase. V apartmánu jsou porcelánové podlahy značky Porcelanosa. Kuchyně je plně vybavena kvalitními spotřebiči Bosch. Celý projekt klade velký důraz na technické vybavení a je postaven v nadstandardním provedení. Tepelnou a zvukovou izolaci zajišťuje systém Technal. Klimatizace ve všech místnostech je zde samozřejmostí. K apartmánu naleží parkovací stání a sklep.

Rezidenti se mohou těšit z luxusního vybavení svých apartmentů a zároveň si užívat pětihvězdičkový servis a škálu dostupných služeb jako je recepce 24/7, vířivky a sauny, fitness, infinity a dětský bazén, krásná relaxační zahrada, golfové a volejbalové hřiště.

V pěší dostupnosti je nákupní a kulturní centrum, obchody, restaurace a další možnosti trávení volného času. Estepona a Marbella jsou vzdáleny jen několik minut jízdy autem. Casares se nachází 91 km od letiště AGP v Malaze.

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Mgr. Jesika Schopper
Mgr. Jesika Schopper
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Mgr. Jesika Schopper
Mgr. Jesika Schopper
zobrazit telefon

Podobné nemovitosti