Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region

95 900 EUR

G

Mimořádně nehospodárná

big left
Výpis
big right
Nemovitost nabízí
Irina Korsakova

421 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Konstrukce Jiná
Vlastnictví soukromé
Plocha užitná 64 m²
ID nemovitosti 379451
Stav nemovitosti Novostavba
Patro 5.
Datum vložení 18. prosince 2023
Plocha obytná 74 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná

Popis nemovitosti

Vážení klienti. Rada bych vám představila právě se stavějící projekt v Bulharsku, Resort Emilia Romana. Jedná se o komplex moderních bytových domu na slunečném pobřeží.
Na začátku je vhodné řičí pár vět k lokalitě. Sluneční pobřeží je 8-mi kilometrový pláž u obce Nesebar v Bulharsku. Je to velice populární místo pro turisty, má velké množství turistických zařízení jako hotely, apartmány, restaurace, bary. Ročně slunečné pobřeží navštíví přes milion turistu z centrální a severní Evropy.
Je tu středozemské klima a turistická sezona začíná od poloviny května a končí v záři. Taky není zbytečné zmínit, že Nesebar je velice výhodně vzdálen od dvou mezinárodních letišť ve Varně a Burgasu.
Komplex Emilia Romana je umístěn v zelené časti slunečného pobřeží 600 m od pláže a 1 km od turistického centra. Aktuálně se skládá ze čtyř budov, každá ve vlastním stylu a s vlastním zařízením, jako například bazén. Vnitřní zařízení a společné prostory jsou k užívaná všemi vlastníky bytu v resortu jak to bývá u klubového systému u hotelových resortu. Takže majitele bytu v Butique klidně mohou jít do bazénu nebo sauny v budově Park.
Základním stavebním materiálem jsou monoblokové konstrukce. Byty v budově se nabízí jak nezařízené, tak i s možnosti předem si objednat nábytek do nich.
Aktuálně jsou dokončeny dvě budovy ze čtyř, Park a Butique, budova Verde je v procesu stavby a čtvrtý komplex, Este, teprve se bude stavět.
Budova Verde je aktuálně v procesu stavby a dokončení se plánuje na květen roku 2025. Už dnes je z poloviny vyprodána respektive zarezervovaná. Zajímavosti je, že tady vůbec nebudou bytu typu 1+kk, ale jen 2kk (61 byt) a 3kk (33) a první ze dvou, co má i zvláště zařízené úložné prostory v patrech. Taky je to zatím jediná budova, co bude mít podzemní parkoviště a společnou terasu rekreační a sportovní v 6. patře. Taky od 2. patra budova je rozdělena na dvě sekce pravou a levou spojených jenom přízemím.

Aktuální ceník je uveden v Eurové měně bez DPH. Základní sazba DPH v Bulharsku v současnosti je 20 procent. Taky ceník nezahrnuje zařízení bytu nábytkem, tohle bude vycházet na dodatečných 12-15 tisíc eur bez DPH dle dispozičního řešení bytu.
Celý proces nákupu se rozděluje na 3 základní etapy. Rezervace a úhrada 40 procent kupní ceny. Dále se čeká na dokončení hrubé stavby a následně kupující hradí dalších 30 procent. Zbylých 30 procent bude uhrazeno při dokončení stavby a tehdy proběhne i registrace kupní smlouvy v Bulharském rejstříku a na finančním úřadu.
Na závěr bych ráda dodala něco k cenám na provoz bytu v Emilia Romana, k základním dáním v Bulharsku a taky něco k možnosti pronájmu nemovitosti a využiti služeb správy a pronajmu nemovitosti pomoci developera.
Kontaktujte mě co nejdřív a využijte tu nejlepší investiční příležitost - rezervujte včas a kupujte za nejlepší cenu!

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Podobné nemovitosti

Zobrazit vše (360)
small left
small right