Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region
mapa

130 000 EUR

G

Mimořádně nehospodárná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Nikolay Kirilov

570 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, Silnice
Zdroje vody Veřejný vodovod
Parkování Parkování na ulici, Vlastní parkovací stání
Vlastnictví soukromé
Plocha užitná 70 m²
Elektřina 230 V
Konstrukce Zděná
ID nemovitosti F10700
Stav nemovitosti Dobrý
Patro 2.
Kanalizace Veřejná kanalizace
Balkóny Balkon, Lodžie, Terasa
Datum vložení 7. prosince 2023
Plocha celková 70 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná

Popis nemovitosti

Velký byt na prodej se 70 m2 obytné plochy a plně zařízený na klíč. Postavený v roce 2007 je v původním stavu se skvělým půdorysem včetně 2 ložnic, koupelny, kuchyně ve stylu šéfkuchaře a otevřeného obývacího pokoje s výstupem na balkon s výhledem na moře. Ideální pro rekreanty s dětmi, protože pláž je vzdálená pouhých 75 metrů a ideální pro děti na hraní na zahradě!! Mnoho doplňků s domem, jako je nábytek, elektrika, hliníkové okenní kování, bezpečnostní dveře, krby, střídače klimatizace, soukromé parkoviště a mnoho dalšího. Dům prošel rekonstrukcí a je ideální pro příjem z pronájmu.

Pokud máte zájem o další informace nebo prohlídku této nemovitosti, neváhejte nás kontaktovat. Tato nemovitost slibuje lukrativní návratnost vaší investice a výjimečný zážitek.
Jsme realitní agentura s dlouholetou zkušeností. Odborně a férově poradíme s výběrem. Postaráme se o to, aby nákup vámi vybrané nemovitosti proběhl hladce a bez starostí. Celý proces převodu vlastnictví dokážeme zajistit a zabezpečit na dálku a bez zbytečného cestování. Včetně veškerých podkladů na převod vlastnictví, včetně převodu energií a všech registrací.
Pro více zajímavých a aktuálních nabídek se podívejte na naše stránky.

Mola Kaliva je malá vesnice s průměrnou pláží. S oblázky na pobřeží a s plochým kamenem v prvních pár metrech, pak s pískem a mělčinou ve vodě. Na některých místech jsou umístěny pytle, aby se dalo přes plochý kámen snadno projít a dostat se k písku a mělčině. Tato pláž není ideální pro děti. Voda je čistá a moře klidné. Někdy jsou listy na pobřeží a pláž má přirozený stín. Některé části jsou organizované a je zde také známý Kudu bar s dobrou hudbou.

Plážový bar White Season se nachází hned za Mola Kaliva směrem na Nea Skioni. Je to velmi oblíbený bar na západním pobřeží Kassandry. Krásně zařízené a pohodlné, s velkým parkovištěm. Za barem je les, který dodává atmosféře zvláštní kouzlo. Bar má velkou travnatou plochu vhodnou pro hraní „rakety“ nebo dětskou hru. Obsluha v baru je skvělá, hudba obvykle není příliš hlasitá. Moře je velmi čisté a průhledné, ale s kameny a kameny na dně a v některých částech mořskými ježky.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Nikolay Kirilov
Nikolay Kirilov
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Nikolay Kirilov
Nikolay Kirilov
zobrazit telefon