Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region
mapa

8 739 530 Kč

G

Mimořádně nehospodárná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených

38 349 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Balkóny Balkon
Vlastnictví soukromé
Patro 16.
ID nemovitosti N6927
Stav nemovitosti Rozestavěný
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
Datum vložení před 16 dny
Plocha užitná 87 m²

Popis nemovitosti

Nabízíme k prodeji exkluzivní 3+kk apartmán s terasou o celkové podlahové ploše 87 m2 v nově vznikajícím projektu RA1N v Dubaji.

Apartmán disponuje prostorným obývacím pokojem se vstupem na terasu, jednou ložnicí a pracovnou, ze které je možnost udělat další ložnici. Dále je zde velká koupelna se sprchovým koutem a toaletou. Obývací pokoj nabízí dostatek přirozeného světla díky velkým francouzským oknům a je ideálně navržen pro pohodlné posezení a chvíle relaxace. Útulný prostor ložnice vyzařuje klid a je odlehčen kvalitními materiály.

Najdete zde vestavné kuchyňské a domácí spotřebiče a vysoce kvalitní materiály. Veškerý nábytek pochází od předních italských výrobců jako jsou Arrital, Birex nebo DallAgnese. Všechny spotřebiče a nábytek mají mezinárodní certifikáty kvality a označení 100% MADE IN ITALY.

K apartmánu náleží také parkovací místo v garáži, která se nachází v suterénu rezidence.

Projekt RA1N je 25ti patrová rezidence, která vyniká mezi ostatními budovami svým jedinečným stylem. Fasáda je v kombinaci světle šedé a bílé barvy, interiéry jsou zdobené průhlednými modrými prvky, bazény a vodními liniemi.

Projekt RA1N se nachází v Jumeirah Village Circle, což je jedna z nejdynamičtěji se rozvíjejících oblastí v celé Dubaji. Díky své poloze je oblast často považována jako srdce Nové Dubaje. Navzdory své blízkosti k hlavním atrakcím je oblast dál od přeplněných turistických hotspotů a je tak dále od ruchu velkoměsta. Jedná se o klidnou oázu vil, městských domů a elegantních nízkých až středních budov.

Do hlavních Dubajských tepen, ulic Mohammed Bin Zayed Road, Barsha Road a Al Khail Road, se z Jumeirah Village Circle dostanete velmi rychle. Oblast je ideální pro ty, kteří chtějížít v blízkosti Dubai Mariny nebo Dubai Internet City.

Ceny jsou pouze orientační a mohou se lišit v závislosti na poloze a dalších parametrech. Na přání vás seznámíme s celou nabídkou. V Dubaji vás provede česky mluvící makléřka.

Dokončení projektu je plánováno na Q4 2024.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Mgr. Jesika Schopper
Mgr. Jesika Schopper
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Mgr. Jesika Schopper
Mgr. Jesika Schopper
zobrazit telefon

Podobné nemovitosti