Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region
mapa

10 300 000 Kč

D

Méně úsporná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených

45 196 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Konstrukce Panelová
Vlastnictví soukromé
Plocha obytná 92 m²
Energetická náročnost D - Méně úsporná
ID nemovitosti 647860
Stav nemovitosti Dobrý
Plocha užitná 92 m²
Datum vložení před 19 dny
Plocha celková 92 m²
Patro 6.

Popis nemovitosti

Představujeme Vám výjimečnou nabídku prodeje prostorného bytu 4+1 s celkovou užitnou plochou 92,5 m2, nacházejícího se na atraktivní adrese na Kazašské ulici. Byt je doplněn o tři lodžie s celkovou plochou 16 m2 a sklep o velikosti 3 m2.

Interiér bytu zahrnuje kvalitní trojskla ve všech místnostech kromě kuchyně, kde jsou instalována dvojskla. Podlahy v obývacím pokoji a ložnicích jsou vyvedeny v příjemném dřevěném provedení, zatímco kuchyň a předsíň jsou pokryty odolným vinylovým podlahovým krytem. Koupelna a WC jsou vybaveny kvalitní dlažbou.

Speciální nástřik stěn a fóliové stropy v koupelně a obývacím pokoji dodávají bytu moderní a čistý vzhled. V bytě byla před 12 lety provedena kompletní výměna elektrického vedení za měděné, před 4 lety byly aktualizovány plynové rozvody.

Kuchyň je vybavena indukčním a plynovým sporákem značky Gorenje, včetně trouby. Součástí je také úsporná myčka nádobí Bosch o šířce 45 cm.

Z kuchyně je přístupný menší západně orientovaný balkon s ochranou sítí proti holubům. Další velký balkon s výhledem na západ je dostupný z obývacího pokoje a poslední, zasklený balkon s orientací na sever, je přístupný z posledního pokoje.

Parkování před domem je zatím bez modré zóny a ostatní plochy v lokalitě Praha 10.1 za roční poplatek 600 Kč. Měsíční fond oprav činí 2 500 Kč. Současná rodina s dvěma dětmi zde měsíčně platí 7 500 Kč za vše včetně elektřiny a 500 Kč za plyn, což celkově činí odhadované náklady 8 až 9 tisíc Kč.

Tento byt nabízí ideální kombinaci prostoru, pohodlí a moderních technologií, a je připraven k okamžitému nastěhování. Nezmeškejte příležitost stát se majitelem tohoto krásného domova! Vřele doporučuji prohlídku. Ev. číslo: 647246. Bližší informace Vám sdělí Miloš Slavíček, 733 229 897, slavicek@dumrealit.cz

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Miloš Slavíček
Miloš Slavíček
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Miloš Slavíček
Miloš Slavíček
zobrazit telefon

Podobné nemovitosti