Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region
mapa

Cena na dotaz

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Ing. Josef Špác

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, Vlak, MHD, Silnice
Inženýrské sítě Plyn
Datum vložení před 13 dny
Elektřina 230 V, 400 V
Příjezdy Asfalt
Stav nemovitosti Dobrý
Kanalizace Vlastní ČOV
ID nemovitosti 755

Popis nemovitosti

Nabízím Vám atraktivní pozemek, který je v územním plánu města Čáslavi veden jako plocha pro občanskou vybavenost (Z6) s možností výstavby pro obchod, autoservis, pneuservis, drobné stravování - motorest, ... atd. Na jedné straně plochy Z6 je bezkontaktní myčka aut a za nabízeným pozemkem je prodej nových aut zn. ŠKODA. Tudíž vše co se vztahuje k automobilům by mohlo být stavebním úřadem schváleno ... například i stanice technické kontroly.

Celková plocha pozemku je 3 850 m2 , p.č 393/40. Pozemek se nachází v ochranné zóně produktovodu ČEPRA a.s., ale na základě hydrogeologického průzkumu lze na pozemku stavět. Například pro autoservis o rozměrech 26 x 13 m máme podmínky pro udělení souhlasu s případnou výstavbou . Další možností je koupit jen část pozemku o rozloze cca 2000 m2 - 2200 m2 ... Případně lze koupit pozemek jako investiční příležitost a pak v budoucnu využít pro obchodní aktivity. Můžeme říci, že v Čáslavi nemáme nyní nové stavební pozemky pro rodinnou výstavbu a ani pro komerci - viz inzerce. Díky i tomu se zde cena za m2 poslední 3 roky výrazně zvýšila a nebude tomu jinak ani i v budoucnu ....

Výhodou je umístění pozemku, kde vzdálenost současné obchodní zóny Kauflandu je cca 250 m. Tudíž pozemek u silnice s případnou stavbou je dobře vidět z komunikace. To se projevilo například při provozu zmrzlinového stánku na pozemku - viz foto.
Na samotný pozemek je vjezd z ulice Jeníkovské a přes pozemek vede asfaltová komunikace. Máme zde zřízenou přípojku elektřiny, voda je před pozemkem za silnicí, plyn vede v okraji pozemku. Další výhodou je, že neplatíte za vynětí z půdního fondu - pozemek veden jako ostatní plocha. Zastavitelnost pozemku je max. 80% . Kanalizace v současné době v této lokalitě není k dispozici, ale plánuje se - viz ÚP města.

V případě Vašeho zájmu o další informace mě prosím kontaktujte.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Ing. Josef Špác
Ing. Josef Špác
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Ing. Josef Špác
Ing. Josef Špác
zobrazit telefon