Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region
mapa

4 499 000 Kč

  • 2 561 Kč za m²
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Jiří Váhala

19 741 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Základní informace

Kanalizace Žumpa, septik
Datum vložení před 15 dny
Inženýrské sítě Plyn
Plocha celková 1 757 m²
ID nemovitosti 12177
Plocha užitná 1 757 m²

Popis nemovitosti

Hledáte ideální místo pro vybudování svého vysněného domova? Představujeme Vám jedinečnou příležitost koupě pozemku o rozloze 1.757 m2 s rodinným domem určeným ke zbourání nebo kompletní rekonstrukci. Pozemek se nachází v malebné obci Nedabyle nedaleko Českých Budějovic. Tento dům v současném stavu je perfektním řešením pro ty, kteří nechtějí čekat na vyřízení stavebního povolení a mají touhu vytvořit si domov přesně podle svých přání a představ.
Nedabyle je klidná obec obklopená přírodou, avšak s výbornou dostupností do Českých Budějovic, což zajišťuje pohodlí a klid zároveň.
Pozemek je nabízen za atraktivní cenu, což představuje skvělou investiční příležitost vzhledem k potenciálu místa a možnosti přizpůsobení výstavby podle Vašich představ. Současná dispozice domu 2+1 nabízí výhodu ve velké zastavěné ploše čítající 336 m2 a tím nabízí možnost rozšíření o další pokoje. Vaše soukromí zajistí prostorná zahrada svažující se na jižní stranu s možností výstavby bazénu, pěstování zeleniny nebo výsadby ovocných stromů.
Naproti domu je mateřská a základní škola pro 1. stupeň s jídelnou a družinou. Za pár minut se dostanete na autobusovou zastávku, odkud dojedete do Českých Budějovic, Třeboně nebo Trhových Svin. Tato lokalita zajišťuje nejen pohodlí a klid, ale také rychlou a snadnou dostupnost veškeré občanské vybavenosti.
Pro více informací a případnou prohlídku neváhejte kontaktovat makléře Jirku Váhalu.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Jiří Váhala
Jiří Váhala
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Jiří Váhala
Jiří Váhala
zobrazit telefon