Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát
Region
mapa

3 928 095 Kč

  • 3 150 Kč za m²
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Nikša Marinkovič

17 236 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Základní informace

ID nemovitosti F12743
Datum vložení před 12 dny
Plocha celková 1 249 m²

Popis nemovitosti

Nabízíme k prodeji stavební pozemek na krásné a klidné lokalitě v Privlaci u Zadaru. Pozemek má rozlohu 1249 m² a nachází se pouhých 500 metrů od moře a 1,3 kilometru od centra Privlaky.

Připojení na elektřinu a vodu jsou k dispozici přímo u pozemku. Přístupová cesta je veřejná a asfaltovaná, což zajišťuje pohodlný příjezd.

K pozemku máme vypracovanou analýzu od autorizovaného architekta, která obsahuje přesné informace o možnostech výstavby. Pro více informací nás neváhejte kontaktovat.

Privlaka je malé rybářské a turistické městečko jen 15 minut jízdy od města Zadar, které se nachází na rozlehlém písečném poloostrově mezi královským městem Nin a ostrovem Vir. Průzračné moře a dlouhé, mělké písečné zátoky jsou jako stvořené pro úplnou relaxaci. Místo nabízí veškeré potřebné zázemí pro příjemný a kvalitní život: obchody, restaurace, pošta, poliklinika. Milovníci sportu a rekreace, kteří si chtějí vyzkoušet plachtění nebo surfování, najdou svůj kout ráje v okolních osadách. Vše, co potřebujete pro klidnou a odpočinkovou rodinnou dovolenou ve středomořském stylu, najdete zde.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Nikša Marinkovič
Nikša Marinkovič
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Nikša Marinkovič
Nikša Marinkovič
zobrazit telefon