Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region
mapa

999 999 Kč

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených

4 388 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Základní informace

Příjezdy Nezpevněný
Stav nemovitosti Dobrý
ID nemovitosti 240016
Plocha celková 1 471 m²
Datum vložení před 15 dny

Popis nemovitosti

Ve výhradním zastoupení majitele nabízíme k prodeji rozlehlou zahrádku se zděnou chatkou v atraktivní lokalitě pod Svatým kopečkem v Mikulově. Jedná se o pozemek s celkovou výměrou 1471 m2, rozprostírající se v malebné krajině na úpatí Svatého kopečku s krásnými výhledy do krajiny. Část pozemku je osázena směsicí bílých i červených odrůd vinné révy, jejíž plody dosahují, díky jižní expozici v kombinaci s klimatem vápencových svahů, mimořádné kvality. Příjemný stín v letních měsících zajišťují mohutné koruny vzrostlých ovocných stromů, které jsou vysázeny především ve spodní části pozemku, jedná se o meruňky, jabloně, třešeň, hrušeň, broskve a švestky. Nechybí zde ani angrešty, rybíz a především květinová zahrádka s celosezónní záplavou květů, především růží, které Vás upoutají hned u vchodu na pozemek svou vůní.
Součástí pozemku je také zděná chatka se sedlovou střechou o výměře 13 m2, jejíž spodní část slouží především, jako sklad nářadí, kdežto vrchní část je využívána k odpočinku a relaxaci. Umístění této chatky dále od přístupové cesty zase zaručí klid a soukromí.
Pokud Vás nabídka zaujala, domluvte si prohlídku ještě dnes. V případě rychlého jednání, zde budete moci trávit již toto léto a sklízet letošní bohatou úrodu.
Cena je uvedena bez provize realitní kanceláře.
V případě zájmu o tento unikátní kus půdy mě neváhejte kontaktovat.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Dagmar Novotná
Dagmar Novotná
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Dagmar Novotná
Dagmar Novotná
zobrazit telefon