Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region
mapa

14 990 000 Kč

C

Úsporná

  • včetně provize
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených

65 775 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Autobus
Způsoby vytápění Ústřední - elektrické
Datum vložení před 17 dny
Plocha užitná 203 m²
Elektřina 110 V, 230 V, 400 V
Konstrukce Jiná
Stav nemovitosti Bezvadný
Plocha zastavěná 144 m²
Kanalizace Žumpa, septik
ID nemovitosti 12138
Plocha obytná 203 m²
Energetická náročnost C - Úsporná

Popis nemovitosti

Na prodej krásný slunný dům v Bašti s pozemkem o rozloze 1214m2. Tento moderní zateplený cihlový dům nabízí komfortní bydlení ve spojení s kvalitními materiály.

Dům byl zkolaudován v roce 2023, disponuje vším, co potřebujete pro pohodlný život. Eletrické podlahové topení s další alternativou topení v krbu v obývacím pokoji zajišťují optimální tepelný komfort.

Dům je napojen na vodu z vlastní studny, odpad je sveden do jímky. Nad podkrovím se nachází praktická pochozí půda pro úložný prostor.

Dolní patro domu nabízí prostornou ložnici, obývací pokoj, kuchyň, WC, zádveří a samostatný vchod do jednotky 1+kk s vlastním sociálním zařízením a kuchyňkou. Na horním patře naleznete velký pokoj, který lze rozdělit na dva, pokoj s balkónem a výhledem do lesa, technická místnost s možností přeměny na další pokoj, prostornou koupelnu se sprchovým boxem a WC, a další velký pokoj s vlastní šatnou.

Celá zahrada je orientovaná na jižní stranu, terasa s výhledem do lesa a další terasa patřící k jednotce 1+kk, které lze snadno spojit.

Tento dům nabízí dokonalé spojení kvality, funkcionality a pohodlí.

V Bašti najdete také poštu, fotbalové hřiště a potraviny, spolu s dalšími obchody. Navíc právě zde probíhá výstavba velké základní školy a nachází se zde několik školek, včetně soukromého "Kindergarten".
V sousedních Líbeznicích jsou další školky, škola pro 1500 žáků, lékařská zařízení, pošta, restaurace, i divadlo "Kouzla pana Kožíška". Nechybí zde ani večerka a obchodní řetězec Tesco pro vaše každodenní potřeby.

Autobusová zastávka je v dosahu chůzí cca 8 minut, odkud je možné se snadno dostat autobusovou linku směr Ládví (20 minut). Z vedlejších Líbeznicích lze také cestovat do Mělníka, Neratovic a Kobylis.

Doporučuji prohlídku domu.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Milan Škoda
Milan Škoda
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Milan Škoda
Milan Škoda
zobrazit telefon