Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region

5 390 000 Kč

G

Mimořádně nehospodárná

  • včetně provize, včetně právního servisu

23 651 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, Silnice
Zdroje vody Veřejný vodovod
Inženýrské sítě Plyn
ID nemovitosti 24392
Plocha užitná 249 m²
Elektřina 230 V, 400 V
Způsoby vytápění Ústřední - plynové
Parkování Garáž
Datum vložení před 10 dny
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
Kanalizace Veřejná kanalizace
Konstrukce Zděná
Příjezdy Beton, Asfalt
Stav nemovitosti Dobrý

Popis nemovitosti

Předmětem prodeje je rodinný dům se zahradou, garáží a dílnou v obci Kříše na rokycansku.

Částečně podsklepený rodinný dům byl původně postavený před rokem 1962 a částečně rekonstruovaný v roce 2021. Má dispozici 5+2 a dále koupelnu, toaletu, dílnu, jednu obytnou místnost na půdě a dvě místnosti v suterénu. Užitná plocha domu celkem činí cca 249 m2, obytná plocha je cca 122 m2. Celková velikost pozemku je 1.782 m2.

Suterén, který byl v minulosti užíván především jako místo pro skladování uhlí, je dnes neužívaný. Po renovaci by byly prostory vhodné pro umístění sportovních či sezonních věcí. Dále je v suterénu umístěn bojler zajišťující ohřev teplé vody. V přízemí domu je kuchyně s kuchyňskou linkou, pět obytných pokojů, koupelna s rohovou vanou a sprchovým koutem a samostatná toaleta. Z centrální chodby se vstupuje do jednotlivých pokojů, kuchyně i koupelny. Některé pokoje jsou průchozí. V přízemí je také prostorná místnost v současné době užívaná jako dílna, ale lze ji přestavět na další obytný pokoj. Po schodišti se vystoupá do půdního prostoru, kde je vestavěná jedna obytná místnost a prostorná půda, která nabízí v případě potřeby další možnost vybudování obytných místností nebo jiného využití.

Podlahy v domě jsou dlažba, PVC nebo laminátová plovoucí. Okna jsou plastová, střechu kryjí tašky. Dům je napojen na všechny inženýrské sítě jako je plyn, veřejná voda, kanalizace a elektrická energie. Ohřev teplé vody zajišťuje elektrický bojler umístěný v suterénu a teplo zajišťuje plynový kotel umístěný v dílně. Přístup na pozemek je z veřejné komunikace. Parkování je možné na vlastním pozemku nebo v přilehlé ulici.

Budoucí uživatelé jistě ocení terasu s krbem, umístěnou v zadní části pozemku za domem, na které je možné trávit volný čas, relaxovat nebo grilovat s rodinou či přáteli. Díky umístění zajišťuje terasa velkou míru soukromí. Zahrada je rozdělena na dvě části. Zahrada před domem směrem k ulici a zahrada za domem, kde je postavena garáž, zděný domek sloužící jako dílna a sklad o zastavěné ploše 152 m2.

Dům se nachází v obci Kříše u Břas nedaleko Rokycan. V Břasech je kompletní veřejná infrastruktura. Jsou zde sportoviště, kulturní zařízení, lékař, školka, mateřská školka, obchodní možnosti, pošta, banka, dobré dopravní napojení je na dálnici D5 atd. V docházkové vzdálenosti od domu je autobusová zastávka. Rokycany jsou vzdálené cca 15 km, cesta do města Plzně vzdálené cca 19 km trvá cca 23 minut. Cesta do Prahy vzdálené cca 60 km trvá 41 min.

Pokud hledáte bydlení do 20 km od krajského města Plzně je tato nabídka právě pro Vás. Rádi Vás uvítáme na prohlídce, předáme podklady k nabízenému domu a podáme kompletní informace o prodeji.

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Podobné nemovitosti

Zobrazit vše (5)
small left
small right