Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region

4 250 000 Kč

G

Mimořádně nehospodárná

  • včetně provize
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Radek Hajtol

18 649 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Elektřina 230 V, 400 V
Způsoby vytápění Lokální - tuhá paliva, Lokální - elektrické
Datum vložení před měsícem
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
Kanalizace Veřejná kanalizace
Inženýrské sítě Plyn
Stav nemovitosti Dobrý
Zdroje vody Veřejný vodovod
ID nemovitosti 718
Plocha užitná 120 m²

Popis nemovitosti

Naše společnost Vám nabízí poctivou Jihočeskou zemědělskou usedlost v žádané lokalitě 30 min. od Českých Budějovic. Jedná se o nemovitost, kterou lze využít jak k rodinnému bydlení tak k celoroční rekreaci. Nemovitost se skládá z obytné části, stodoly a několika hospodářských prostor (původně využívaných pro chov drobného zvířectva). Celá usedlost procházela postupně od roku 2005 až 2014 zásadní ale citlivou rekonstrukcí s ohledem na historii a tip nemovitosti. I když se nejedná o nutnost, ale jediné co doporučujeme je výměna (7) oken. Jinak je toho uděláno opravdu mnoho, žádné obavy z obrovských investic - ty už tam jsou :-)
Rekonstruováno mimo viditelné prvky jako je kompletní střecha, bylo také i elektroinstalace, izolace, kanalizace, stropy a jiné. Nad aktuálně zrekonstruované, je zde stále možnost vlastní realizace, například dostavbou a využít rozsáhlých podkrovních prostor nebo dva hospodářské prostory k dobudování prakticky čehokoliv viz fotodokumentace.

Poloha nemovitosti je ojedinělá hlavně s ohledem na dostupnost rekreačního využití a to ne jen regionální, ale i mezinárodní. Na jedné fotografii znázorňujeme aktuálně (ve velkém stádiu rozestavěnosti) dálnici D3 navazující na rakouskou dálnici A8, která je napojena na evropský dálniční systém od Alp až po moře.

Dalo by se o nemovitosti a o poloze napsat toho ještě mnoho, ale stejně by to bylo málo na to, aby bylo obsaženo vše, a nenahradilo by to osobní prožitek z prohlídky, nebo aspoň zavolejte a při přátelském rozhovoru se dozvíte mnohem více.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Radek Hajtol
Radek Hajtol
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Radek Hajtol
Radek Hajtol
zobrazit telefon