Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region
mapa

5 999 993 Kč

E

Nehospodárná

  • včetně provize
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Broker Consulting, a.s.

26 328 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Konstrukce Zděná
ID nemovitosti 60000
Stav nemovitosti Dobrý
Balkóny Terasa
Datum vložení před 13 dny
Plocha užitná 80 m²
Inženýrské sítě Plyn
Vlastnictví soukromé
Energetická náročnost E - Nehospodárná

Popis nemovitosti

Ve výhradním zastoupení nabízíme k prodeji dům v Ořechově na ulici Kerendov, pouhých 15 km jihozápadně od Brna.

Od vstupu do domu s podlahovou plochou 80 m2 vede chodba, ze které se dostanete do příjemného prostoru prvního pokoje (17,7 m2). Chodba vás dále zavede do jídelny (12,3 m2), za kterou se nachází kuchyně (5,8 m2). Jídelna je součástí otevřeného prostoru s obývací částí (6,4 m2) a přímým vstupem na dvůr. Na obývací část navazuje část s pokojem (15,4 m2) a tak vám tento propojený prostor poslouží jako ideální místo pro odpočinek po náročném dni.

Kuchyní se dále malou chodbičkou dostanete do sklepa a k dalšímu vstupu na dvůr. Dále dojdete do koupelny (6,7 m2), do technické místnosti (4,4 m2), na samostatné WC a ke vstupu na půdu.

Ze dvora projdete přes cestu do garáže (36 m2), která poskytuje dostatek prostoru pro vaše vozidlo nebo jakékoli kutilské nápady. Garáží dále projdete na rozlehlou zahradu se zahradním domkem a spoustou vzrostlých stromů, květin i záhonů připravených na pěstování rostlin dle vašich představ.

Z hlediska úspory energie je velkou výhodou vlastní studna, která se využívá nejen na splachování toalety, ale slouží i jako zdroj vody pro pračku a sprchu. Vytápění domu a ohřev užitkové vody jsou zajištěny plynovým kondenzačním kotlem, což vám bude velmi významně šetřit provozní náklady. Celkové zálohy jsou nyní nastaveny na 8 500 Kč (po vyúčtování budou skutečné náklady cca 5 700 Kč).

Dům je kompletně zateplený a nabízí také možnost rozšíření bytového prostoru v podkroví. Díky tomu je ideální volbou pro rodinu toužící po klidném bydlení nedaleko Brna. Pokud se potřebujete kamkoli dopravit hromadnou dopravou, jen 150 m od domu je autobusová zastávka.

Poloha domu je pro rodinu s dětmi naprosto ideální. Nedaleko najdete obchod s potravinami a s ním sousedící dětské hřiště. V obci je zajištěna kompletní občanská vybavenost: základní škola, mateřská škola, obecní knihovna i kulturní centrum, kde se pořádají akce pro děti i dospělé. Za zmínku stojí i chráněná dílna V růžovém sadu, kde vyrábí dřevěné hračky a užitné předměty do domácnosti. Restaurace je od domu vzdálená jen 300 m a dále, u stadionu a základní školy, najdete také obecní hospodu. Pro relaxaci a odpočinek se můžete vydat do nedaleké, 1 km vzdálené, Orlovny, kde si užijete saunu, bowling nebo si můžete zahrát na multifunkčním hřišti. Na své si přijdou i majitelé psů díky výběhu pro psy.

V obci najdete i zdravotní středisko s lékárnou a ordinacemi praktické a dětské lékařky, gynekologií a zubní. K dispozici máte i poštu, bankomat a čerpací stanici.

Ořechov je obklopen malebnými smíšenými lesy, kterými protéká řeka Bobrava. Podél ní vede turistická stezka lákající k procházkám i cyklistickým výletům. Tato idylická obec vznikla sloučením tří dříve samostatných obcí – Ořechova, Ořechoviček a Tikovic, díky čemuž nabízí bohatou historii a krásné prostředí pro vaše nové bydlení.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Broker Consulting, a.s.
Broker Consulting, a.s.
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Broker Consulting, a.s.
Broker Consulting, a.s.
zobrazit telefon