Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region
mapa

32 000 000 Kč

G

Mimořádně nehospodárná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Karel Hubáček

140 414 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Silnice, Dálnice
Zdroje vody Veřejný vodovod
Parkování Garáž
Vlastnictví soukromé
Plocha zastavěná 186 m²
Elektřina 230 V
Konstrukce Zděná
ID nemovitosti 879224
Stav nemovitosti Bezvadný
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
Kanalizace Veřejná kanalizace
Inženýrské sítě Telefon, Internet, Plyn
Datum vložení před 14 dny
Plocha užitná 271 m²

Popis nemovitosti

Představujeme Vám exkluzivně nabídku rodinného domu v jedné z nejatraktivnějších lokalit v obci Průhonice. Dům s užitnou plochou 271m2 na pozemku o výměře 811 m2 je dispozičně řešen jako 7+1 s dvougaráží. Jedná se o zděný dům z roku 2000.
Vnitřní dispozice domu je rozdělena do dvou podlaží. V přízemí se nachází obývací pokoj s krbem se vstupem na zahradu, kuchyně, která je propojená s obývacím pokojem, pokoj pro hosty, soc. zařízení, technická místnost. V prvním patře jsou tři samostatné pokoje, pracovna, koupelna, WC a velká hlavní ložnice s vlastní koupelnou a šatnou.

Předností této nabídky je samozřejmě samotná poloha domu. Jedná se opravdu o krásné a klidné místo ve vilové čtvrti vhodné pro toho, kdo chce mít nemovitost v reprezentativní lokalitě.

Průhonice jsou vyjímečným místem pro rodinný život a díky tomu je nemovitost vhodná jak pro rodinné bydlení, tak je možné dům dlouhodobě pronajmout.

Na pozemku jsou již vzrostlé stromy, které zaručují absolutní soukromí a tak Vás nikdo nebude rušit při grilovaní, koupání v bazénu nebo jen při relaxaci na zahradě.

V blízkosti domu je jeden z nejkrásnějších parků v ČR spadající mezi památky UNESCO - Průhonický park a tak si na své přijdou milovníci přírody. V obci je také řada kvalitních restaurací a kaváren, je zde banka, obecní úřad, lékař, základní a mateřská škola a mnoho dalších služeb s vysokou úrovní, které bydlení v této lokalitě dělají velmi komfortní. V docházkové vzdálenosti od domu je populární restaurace Hliněná bašta. V dojezdové vzdálenosti je také nákupní a zábavní zóna v Čestlicích, jehož dominantou je Aquapark Čestlice nebo OC Westfield, který je vzdálen 10 minut jízdy.

Rádi Vám poskytneme více informací. Domluvte si prohlídku ještě dnes a přijďte se sami přesvědčit o unikátnosti této lokality.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Karel Hubáček
Karel Hubáček
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Karel Hubáček
Karel Hubáček
zobrazit telefon