Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region

3 990 000 Kč

G

Mimořádně nehospodárná

  • včetně provize, včetně právního servisu

17 508 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, Vlak, Silnice
Zdroje vody Veřejný vodovod
Příjezdy Asfalt
Stav nemovitosti Bezvadný
Elektřina 230 V, 400 V
Způsoby vytápění Lokální - tuhá paliva, Lokální - elektrické
ID nemovitosti 5350
Plocha užitná 330 m²
Kanalizace Veřejná kanalizace
Konstrukce Zděná
Datum vložení před 11 dny
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná

Popis nemovitosti

Velice rádi bychom Vám nabídli k prodeji velmi pěkný, kompletně zrekonstruovaný rodinný dům, ve vyhledávané lokalitě v obci Šluknov pouhých 500 m vzdálený od centra. Dům se nachází na krásném, slunném, klidném místě, kousek od Šluknovského zámku a nedaleko NP České Švýcarsko. Nemovitost je přístupna z místní zpevněné komunikace. Jde o samostatně stojící budovu. Vytápění domu je řešeno tepelným čerpadlem a krbovými kamny, voda je přivedena z veřejného řádu a odpady jsou svedeny do kanalizace.

Dům o dispozici 5+1 – dispozice: vstupní chodba s prostorem pro kotel, elektro skříň, bojler a botník. Z chodby se jde do koupelny s velkou rohovou vanou, sprchou a WC. Dále následuje prostorná místnost se schodištěm, z které vejdeme do leva do obývacího pokoje s krbovými kamny, přes který se jde do ložnice. Vpravo se nachází jídelna a kuchyň. V druhém patře jsou čtyři místnosti- (1. ložnice, 2. ložnice, z které projdete do menšího pokoje a uprostřed je zateplená veranda). Nemovitost stojí v upravené zahradě na celkovém pozemku 655 m2. Na zahradě je pergola s vistárií čínskou, grilem a altánkem. Pozemek je kolem dokola osázený tújemi. K domu náleží kůlny například na nářadí, otop, atd.

Pokud hledáte krásné místo pro klidné bydlení, můžete nás kdykoliv kontaktovat, rádi Vám poskytneme informace a naše veškeré služby. Financování zdarma zajistíme. Neváhejte mě kontaktovat- 739 626 944.

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Podobné nemovitosti

Zobrazit vše (12)
small left
small right
Reklama

Možná se vám bude hodit