Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region

7 690 000 Kč

C

Úsporná

big left
Výpis
big right
Nemovitost nabízí
Marek Ducký
1 hlas

33 743 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Autobus
Zdroje vody Veřejný vodovod
Inženýrské sítě Telefon, Internet
Datum vložení před 15 dny
Plocha obytná 197 m²
Energetická náročnost C - Úsporná
Elektřina 230 V
Způsoby vytápění Lokální - tuhá paliva
Parkování Garáž
Vlastnictví soukromé
Plocha užitná 197 m²
Kanalizace Veřejná kanalizace
Konstrukce Zděná
ID nemovitosti 222563
Stav nemovitosti Po rekonstrukci
Plocha zastavěná 136 m²

Popis nemovitosti

V exkluzivním zastoupení nabízíme k prodeji nízkonákladový dvougenerační dům s relaxační zahradou, přilehlou garáží, stodolou a dvojitou pergolou, z čehož je jedna využívána k posezení při grilování a druhá poskytuje více využití, například zajistí soukromí pro venkovní vířivku.
Dům je po celkové rekonstrukci včetně kompletního zateplení s rekolaudací v roce 2022 a je napojen na veřejný vodovod i kanalizaci.
V domě se nachází dvě bytové jednotky s dispozicí 3+1 v přízemí a 4+1 v prvním patře.
V přízemí domu s výměrou 97 m2 se nachází veranda, kuchyň, obývací pokoj, ložnice, dětský pokoj, koupelna, toaleta, technická místnost. V prostoru za vstupními dveřmi je předsíň se schodištěm, kterým se vstupuje do 1. patra.
Druhý byt v patře o velikosti 100 m2 je dispozičně rozdělen na kuchyň, obývací pokoj, dětský pokoj, pracovnu, ložnici se samostatnou šatnou a koupelnu s toaletou.
V suterénu se nachází technická místnost pro vytápění o velikosti 25m2, kde je umístěn nový ocelový kotel Dakon s automatickým doplňováním paliva a je určen pro spalování uhlí a dřevěných pelet, jeho nespornou výhodou jsou nízké provozní náklady. Předností tohoto ekologicky šetrného kotle je minimální nárok na obsluhu. Třída kotle: HU/ČU/Pel 4/4/5
Na pozemku u domu jsou tři parkovací místa + další parkování v garáži.
Obec Snědovice má částečnou občanskou vybavenost jako je například, obecní úřad, pošta, obchod s potravinami a zásilkovnou, kadeřnictví a dále hospodu kde se pořádají různé kulturní akce. V nedalekých Střížovicích vzdálené jen 1,8 km je malý rodinný pivovar s restaurací, kam si můžete zajít na dobré jídlo, ochutnat jejich 8 druhů piva a nebo uspořádat rodinnou, či firemní oslavu.
Autobusem ze Snědovic se jednoduše dopravíte všemi směry, město Štětí je jen pouhých 7 km a je zde veškerá občanská vybavenost. Město Úštěk je od Snědovic 17 km a je nejmenší památkovou rezervací v ČR, poskytuje tak mnoho příležitostí pro odpočinek i zážitky v téměř nedotčené přírodě, v jeho těsné blízkosti jsou i lesy, vhodné jak k procházkám, tak i k houbaření. V Úštěku je řada turistických stezek, cyklostezek a rybníků z něhož je největší Chmelař se 67 ha, kde se můžete koupat i rybařit. Pravidelně se zde pořádají i vyhlášené Úštěcké jarmarky. Dalším krásným historickým městem jsou Litoměřice se vzdáleností 23 km, Roudnice nad Labem 23 km a Praha 70 km.
Nemovitost je vhodná nejen pro bydlení, ale i jako chalupa a vzhledem k prostornosti lze zároveň využít i pro podnikání.
Pokud Vás naše nabídka této nemovitosti zaujala, neváhejte se nám ozvat a my Vás rádi přivítáme na prohlídce, popřípadě Vám vyřídíme i nejvýhodnější financování.

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Podobné nemovitosti

Zobrazit vše (1)
small left
small right