Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region

9 449 000 Kč

C

Úsporná

  • včetně všech poplatků RK
big left
big right
Nemovitost nabízí
Filip Jirků

41 462 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, Silnice, Dálnice
Zdroje vody Veřejný vodovod
Parkování Garáž
Stav nemovitosti Bezvadný
Energetická náročnost C - Úsporná
Elektřina 230 V
Způsoby vytápění Lokální - tuhá paliva
ID nemovitosti 762
Plocha užitná 140 m²
Kanalizace Veřejná kanalizace
Konstrukce Jiná
Datum vložení před 12 dny
Plocha zastavěná 180 m²

Popis nemovitosti

Ke koupi nabízíme tento krásný rodinný dům po rekonstrukci v obci Třeboň, část Branná. Dům nabízí užitnou plochu 140 m² přes dvě nadzemní podlaží + ještě jedno podzemní podlaží (71 m²) a nachází se na pozemku 891 m². Kompletní rekonstrukce včetně střechy byla dokončena v roce 2023, dům je zateplený a splňuje energetickou třídu \'C\' - Úsporná.

Na pozemku se nachází dvě garáže, jedna samostatná 24 m² a jedna v suterénu domu 26 m². Kromě garáže najdete v suterénu ještě sklep, prádelnu (koupelnu) a kotelnu. Ohřev vody je řešen elektrickým bojlerem, vytápění je zajištěno ústředním topením s moderním kotlem na dřevo. Jedná se o velmi úsporné řešení, zatopit stačí cca jednou za dva dny a za topnou sezónu za topné dřevo zaplatíte 6-7 tisíc Kč.

První podlaží domu sestává z chodby s vestavěnou skříní, koupelny s vanou, samostatné toalety, pokoje 15 m², kuchyně 17 m² s jídelním stolem a obývacího pokoje 19 m². Zařízený je tu centrální vysavač a po schodech z chodby lze sejít do sklepa či vystoupat do patra.

Druhé podlaží domu sestává z chodby, koupelny 10 m² s vanou, toaletou a bidetem, samostatného pokoje 20 m² a dvou průchozích pokojů 13 m² a 16 m².

Na krásné zahradě se vám dostane spousty slunečního svitu a najdete tu kromě zmiňované garáže ještě pergolu a vyhřívaný bazén.

Dům je připojen na kanalizaci (nová přípojka 2023) i městský vodovod, k dispozici je však i studna například na zalévání zahrady.

Lokalita Branná je oblíbená pro svůj klid a pohodu. Za pár minut se dostanete do Třeboně, která nabízí skvělou občanskou vybavenost - školy, obchody, služby, restaurace + krásný zámek a lázeňský park. Do krajského města České Budějovice se dopravíte za půl hodiny.

Okolí Třeboně láká na různé výlety ať už pěšky či na kole. Hned vedle města se nachází Rožmberk - největší rybník v ČR.

Koupi nemovitosti lze financovat hypotečním úvěrem, s jehož vyřízením za aktuálních klesajících sazeb vám rádi pomůžeme.

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Podobné nemovitosti

Zobrazit vše (4)
small left
small right