Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region

5 000 000 Kč

E

Nehospodárná

  • Cena je včetně poplatků, provize a právního servisu
big left
big right
Nemovitost nabízí
Michal Král

21 940 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Elektřina 230 V, 400 V
ID nemovitosti 361
Plocha celková 85 m²
Plocha zastavěná 85 m²
Kanalizace Veřejná kanalizace
Datum vložení před 11 dny
Plocha obytná 120 m²
Energetická náročnost E - Nehospodárná
Příjezdy Dlažba
Stav nemovitosti Po rekonstrukci
Plocha užitná 120 m²

Popis nemovitosti

Společnost FÉR REALITY vám exkluzivně zprostředkuje prodej rodinného domu se zahradou a terasou. Poloha nemovitosti zaručuje klidné bydlení v obci Vědomice s velmi dobrou dostupností do města Roudnice nad Labem.

Dům je o dispozici 4 + 1 s terasou o podlahové ploše 120 m2 (jeden z pokojů je připraven k rekonstrukci). Zastavěná část je celkem 119 m2 (rodinný dům 85 m2 a vedlejší stavba využívaná jako sklad 34 m2). Celková plocha pozemku je 241 m2.

Nemovitost v roce 2018 prošla řadou úprav až do současné podoby, Základem je smíšené zdivo, střecha sedlová, střešní krytina pálená taška, plastová okna, podlahové krytiny jsou kombinací plovoucí podlahy a keramických dlažeb.

V 1.NP nalezneme vstupní chodbu se schodištěm do patra, obývací pokoj, kuchyň, koupelnu s toaletou, komoru, technickou místnost a pokoj určený k rekonstrukci. Ve 2.NP je z chodby přístup do dvou samostatných pokojů a na terasu.

Nemovitost je napojena na veškeré inženýrské sítě a navíc je na pozemku kopaná studna. Vytápění je zajištěno plynovým kotlem a ohřev vody bojlerem.

V obci Vědomice je základní občanská vybavenost - mateřská škola, obchod, hostinec a široké sportovní vyžití. Město Roudnice nad Labem je v dochozí vzdálenosti. Dojezdnost do Prahy po D8 je 30 minut. V rámci servisu realitní kanceláře Vám rádi pomůžeme s financováním. V případě dotazů kontaktujte makléře nemovitosti.

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Podobné nemovitosti

Zobrazit vše (1)
small left
small right