Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region
mapa

7 000 000 Kč

G

Mimořádně nehospodárná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Reality Večerka s.r.o.

30 716 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Elektřina 230 V, 400 V
Způsoby vytápění Ústřední - tuhá paliva
Parkování Garáž, Parkování na ulici, Vlastní parkovací stání
Vlastnictví soukromé
Plocha užitná 260 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
Kanalizace Žumpa, septik
Konstrukce Jiná
ID nemovitosti 133
Stav nemovitosti Dobrý
Plocha nebytová 102 m²
Zdroje vody Veřejný vodovod
Vybavení pronájem Kuchyňská linka, Lednice, Sporák
Datum vložení před 14 dny
Plocha obytná 130 m²
Plocha zastavěná 107 m²

Popis nemovitosti

Rodinný dům o dispozici 7+1. Zajímavá příležitost pro početnou rodinu.

Nabízíme k prodeji rodinný dům v obci Velký Chlumec, část Malý Chlumec v okrese Beroun. Malý Chlumec je vzdálený 8 km od Dobříše a 10 km od nájezdu na dálnici D4 směr Praha.

Dům se nachází v tiché ulici, do které přijíždějí jen zde bydlící a vlastníci chalup na víkendy. Nemovitost je na katastru je vedena po dvěma parcelními čísly a to zastavěná plocha a nádvoří – výměra 390 m2 a zahrada o výměře 561 m2.

Dům má dvě části a to obytnou a na ni navazující technickou část.

V přízemí obytné části je kuchyně (4,5 x 2 m), ložnice (4,5 x 4,6 m) a obývací pokoj (4,5 x 3,7 m). Ještě se zde nachází koupelna (1,8 x 1,8 m), oddělené WC, vstup do obytného podkroví a další vstup do technických prostor budovy.

V zatepleném podkroví se nachází celkem 5 pokojů o výměrách 5,2 x 3,8 m, 3,3 x 3,8 m, 5,2 x 3,9 m (kde o průchozí pokoj), 3,8 x 4,6 m (jde o průchozí pokoj), a poslední 4,4 x 5,2 m. Je patrné, že se jedná o prostorné pokoje.

Z obytné části se vstupuje do technického zázemí v tomto pořadí: garáž (3,2 x 4,8 m), sklípek na brambory a zeleninu, dále je zde sklad a za ním dílna (4,5 x 3,7 m), nad těmito dvěma místnostmi je špejchar sloužící jako sklad, následuje druhá garáž (3,8 x 4,5 m), potom skladové prostory, WC a sklad nebo garáž (3,4 x 1,7 m). Dům je zakončen zastřešeným prostorem pro letní posezení, grilování a podobně.

Nemovitost je zakončená zahradou s okrasným jezírkem, dále je na ní skleník (3 x 2,6 m) a přibližně stejně velký zděný kompostér. Ze zahrady vedou vrátka přímo do přírody.

K využití je užitková voda z kopané studny na zahradě, hloubka 12 m. Voda je rozvedená po zahradě na tři místa. Na zahradě jsou záhony na pěstování zeleniny a ovocné stromy slíva, třešeň a jabloň.

Dům je v dobrém stavebně technickém stavu, udržovaný, je k celoročnímu bydlení. Je napojen na elektřinu, obecní vodovod. Na dvoře je odpadní jímka. Vytápění domu je kotlem na tuhá paliva a rozvodem teplé vody do radiátorů. Součástí kupní ceny je veškeré vybavení domu, dále uhlí a dříví uskladněné v domě.

Nový vlastník zřejmě ocení prostornost jak obytné části domu, tak i technické.

Obec je zasazená do krásné lesnaté krajiny s možností všestranného vyžití – romantické procházky, turistika, cykloturistika, houbaření, sběr lesních plodin. V obci se nachází restaurace a prodejna potravin, blízkost Dobříše a Hostomic umožňuje pohodlné nákupy v obchodních řetězcích, zajištění lékařské péče atd.

Nemovitost lze využít jako zástavu na hypotéku. S financováním koupě vám rádi pomůžeme. Náš specialista spolupracuje se všemi bankami. Pro další informace kontaktujte makléře.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Reality Večerka s.r.o.
Reality Večerka s.r.o.
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Reality Večerka s.r.o.
Reality Večerka s.r.o.
zobrazit telefon
Reklama

Možná se vám bude hodit