Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region

2 950 000 EUR

G

Mimořádně nehospodárná

big left
big right
Nemovitost nabízí
Veronika Pecková

12 944 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Balkóny Terasa
Stav nemovitosti Novostavba
ID nemovitosti N6873
Plocha užitná 357 m²
Datum vložení před 27 dny
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná

Popis nemovitosti

Nabízíme k prodeji designovou vilu v první řadě u moře v přímořském letovisku Rtina, v Chorvatsku. Nachází se na malém poloostrově před ostrovem Pag, 19 km severovýchodně od Zadaru.

Vila je postavena ve velmi vysokém standardu za použití nejmodernějších technologií a kvalitních materiálů jako jsou například hliníková okna, automatické závěsy, dlažba zn. Versace Home, ozvučení Bang&Olufsen a další. Samozřejmostí je klimatizace, podlahové topení a tepelné čerpadlo.

Nemovitost je rozdělena na dvě samostatné části, z čehož jedna část je určena pro hosty a druhá, hlavní část, pro majitele vily. V té se nachází v přízemí prostorná předsíň, WC, technická místnost s prádelnou, jídelna s kuchyní a prostorný obývací pokoj s relaxační zónou s krásnými výhledy na moře. V prvním patře jsou čtyři ložnice, z nichž dvě mají vlastní koupelny, další dvě ložnice sdílejí třetí koupelnu. Všechny pokoje nabízí kouzelné výhledy do okolní krajiny. Je zde také samostatný prostor pro zahradní nábytek a bazénové doplňky. K budově náleží garáž pro jedno auto.

Na krásně upravené zahradě je bazén a odtamtud se po schodech dostanete přímo na pláž s malým přístavem se soukromým kotvištěm pro loď.

Rtina je klidným letoviskem s ideální polohou v blízkosti Národního parku Paklenica i kulturních center. Z Rtiny do Zadaru se dostanete za pouhých 25 minut. Velmi dobré podmínky jsou zde například pro sporty jako windsurfing nebo kitesurfing. Najdete tu i několik cyklostezek, které vedou buď do vnitrozemí oblasti, nebo k nedalekým ostrovům Pag a Vir, které jsou spojeny s pevninskou částí Chorvatska mostem.

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Podobné nemovitosti

Zobrazit vše (24)
small left
small right