Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region
mapa

19 500 Kč za měsíc

G

Mimořádně nehospodárná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Elektřina 230 V
Konstrukce Jiná
ID nemovitosti 12207
Stav nemovitosti Po rekonstrukci
Patro 4.
Kanalizace Veřejná kanalizace
Inženýrské sítě Internet
Datum vložení před 13 dny
Plocha obytná 30 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
Způsoby vytápění Lokální - elektrické
Parkování Parkoviště
Vlastnictví soukromé
Plocha užitná 30 m²

Popis nemovitosti

Byt 1+kk, komora, s výhledem na Vinohrady
Jedna krásná bytová lahůdka naší realitní nabídky! Představte si, že tu právě máme pro vás útulný byt 1+kk, který se nachází v pátém patře cihlového domu. A to není vše! Byt prošel nedávnou rekonstrukcí a vypadá prostě nádherně. Když do něj vejdete, okouzlí vás moderní vybavení a stylový interiér. Kuchyňská linka? Samozřejmě! A koupelna s WC a pračkou? Také na místě!

Byt je kompletně vybaven nábytkem a spotřebiči, stačí se jen nastěhovat. K dispozici je dvoulůžková manželská postel s nočními stolky a osvětlením, jídelní stůl a 2 židle, šatna, televize společně s televizním stolkem, v koupelně je skříňka pod umyvadlem a pračka. Vytápění moderními novými aku kamny s termostatem, teplá voda je řešena bojlerem.

Ale to není všechno, co tento byt nabízí. Můžete si užít úžasný výhled na okolní Vinohrady a Žižkovskou věž. A abychom nezapomněli, máte zde také přístup k internetu s rychlostí až 100 Mb/s. Ano, správně jste slyšeli, můžete se připojit k virtuálnímu světu rychleji než blesk!

Byt se nachází v oblíbené části Prahy 4 - Nusle, s výbornou dopravní dostupností a blízkostí parků Jezerka a dalších zelených oáz. Kavárny a Tesco obchod je za rohem. Pokud rádi cestujete, nevadí, že jste v pátém patře - máte výtah, který vás s úsměvem dopraví nahoru.

Tento byt je připravený na dlouhodobý pronájem, minimálně na jeden rok. Ať už jste 1 nebo 2 osoby, majitelé by rádi spolehlivé a odpovědné nájemníky, kteří nekouří a nemají zvířata. Nájemné je 19 500 Kč měsíčně, plus poplatky a elektřina.

Takže, co říkáte? Tento skvostný byt je připravený pro vás! V případě zájmu o prohlídku nás neváhejte kontaktovat. Ale pozor, byt je tak skvělý, že se zde zabydlíte rychleji, než si řeknete "nemovitost". Tak neváhejte a získejte svůj vlastní kousek ráje v Nuslích.

K dispozici: od 1. 6. 2024
Měsíční nájemné: 19 500 Kč + poplatek za internet 500 Kč + poplatky za služby 2.400 Kč + el. energie ( přepis na nájemníka )
Vratná kauce: 25 000 Kč
Rezervace: 15 000 Kč

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Renáta Zatkalová
Renáta Zatkalová
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Renáta Zatkalová
Renáta Zatkalová
zobrazit telefon

Podobné nemovitosti