Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region

8 500 Kč za měsíc

G

Mimořádně nehospodárná

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

ID nemovitosti N105134
Stav nemovitosti Dobrý
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
Datum vložení před 14 dny
Plocha užitná 56 m²
Vlastnictví soukromé
Patro 5.

Popis nemovitosti

Bydlení v 5. nadzemním podlaží má své výhody a jedna z nich je například to, že až půjdete s přáteli na výšlap, tak zatímco oni budou funět jak lokomotiva, vy se budete stále tvářit jako na procházce.

Kromě toho, že vaše fyzička bude o kus lepší, tak vám také nikdo nebude dupat nad hlavou a užijete si fajn výhled z lodžie. No a co se samotné lodžie týče, tak do budoucna si možná užijete i její rozšíření, protože se o tom v domě začíná diskutovat.

Další nesporný fakt je, že zlodějíčkům se asi taky do tohoto patra chtít moc nebude a pokud ano, tak budete mít dost slušné bezpečností dveře, kterými tento byt disponuje.

Pronájem ve výborné lokalitě. Zastávka MHD v blízkosti domu. Dostatek parkovacích míst,pokud vlastníte auto.

Pokud se vám bude dobře bydlet, majitel nabízí i možnost dlouhodobého pronájmu. Nájemné činí 8 200,- Kč + služby 4000,-Kč na 1 osobu (teplá voda,studená voda,topení, elektřina, plyn).
Kauce pro majitele je 10 000-Kč a provize RK 14 000,- Kč. Tento byt je vhodný pro aktivní typ lidí. Není zde výtah a byt se nachází v 5. nadzemním podlaží /myšleno přízemí a 4. patra/.

Byt prošel rekonstrukcí. Vše v bytě je v dobrém stavu. Zůstavá zde, vybavení kuchyně kromě lednice, v ložnici zůstává vestavěná skříň. V obývacím pokoji, zůstane obývací stěna.

Každý zájemce bude prověřen v registrů exekucí v Česku a na Slovensku. Majitel si vyhazuje právo vybrat si nájemníka. Zajímá vás více informací nebo se chcete potkat přímo na prohlídce? Tak mi zavolejte a rád vám všechny informace předám. Pro komunikaci uvádějte evidenční číslo zakázky N105134.

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Podobné nemovitosti

Zobrazit vše (37)
small left
small right