Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region

25 000 Kč za měsíc

G

Mimořádně nehospodárná

  • + Poplatky viz text
big left
big right
Nemovitost nabízí
Mgr. Tomáš Chovanec

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Způsoby vytápění Ústřední - plynové
ID nemovitosti 135581
Stav nemovitosti Po rekonstrukci
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
Konstrukce Zděná
Datum vložení před 10 dny
Plocha užitná 65 m²
Balkóny Lodžie
Vlastnictví soukromé
Patro 6.

Popis nemovitosti

K dlouhodobému pronájmu nabízíme designový byt ve vyhledávané centrální lokalitě. Byt se nachází na Novém Městě, jen jednu ulici od oblíbené Náplavky a několik málo kroků od Tančícího domu.

Dispozice jednotky je atypická a jedná se o hybrid mezi 1+1 a 2+kk z důvodu ne zcela oddělených místností. Místnosti lze v případě potřeby vizuálně oddělit například závěsem, nebo posuvnými dveřmi. Mimo dvě prostorné místnosti zde najdete také prostornou vstupní halu a koupelnu s vanou a sprchovým koutem.

Byt je velmi světlý jak díky svému designu, tak díky poloze v 6. patře (dům disponuje výtahem). Je situovaný do ulice Gorazdova a nabízí krásné výhledy na historické činžovní domy, které ulici lemují.

Lokalita nabízí veškeré zázemí. V nejbližším okolí najdete kavárny, restaurace, obchodní centrum (OC Nový Smíchov vzdálen do 7 min MHD), ale také skvělé dopravní možnosti. Hned za rohem je totiž vstup do metra B (Karlovo náměstí) a také několik zastávek tramvaje a autobusových linek. Parkování je možné na modrých rezidenčních zónách před domem.

Domovní poplatky činí 4 784 Kč (včetně vytápění) a elektřina se převádí na nájemce. Kauce je stanovena ve výši 2 měsíčních nájmů.

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Podobné nemovitosti

Zobrazit vše (323)
small left
small right