Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region
mapa

Reality od realitních kanceláří v nabídce makléře Lucie Marešová

Lucie Marešová právě teď nabízí 3 nemovitosti

Prodej stavební parcely Dymokury

Nabízíme vám ke koupi pozemek určený k výstavbě rodinného domu v obci Svídnice - Dymokury. Plocha obdelníkového pozemku 26 x 91 m činí 2365 m? a v územním plánu je veden jako plochy bydlení - rodinné domy venkovské. Součástí koupě je projektová dokumentace a stavební povolení na výstavbu dvoupodlažního rodinného domu, kterou můžete (ale nemusíte) využít. Elektřina a vodovod se nacházejí na hra

Doporučeno před 21 hodinami

Prodej rodinného domu 78 m² Nehvizdy, Habrová

Nabízíme vám ke koupi rodinný dům v Nehvizdech, ulice Habrová. Dispozice dvoupodlažního domu s garáží činí 4+1 o celkové podlahové ploše 93,41 m?. Kvalitní provedení stavby z roku 2016 - železobetonová konstrukce, střešní krytina Bramac, zateplení fasády a stropů, schodiště betonový monolit, okna izolační dvojskla. Energetická náročnost B - velmi úsporná zaručuje nízké náklady na provoz domu.

Doporučeno před 5 dny

Prodej bytu 1+1 29 m² Praha, Nikoly Vapcarova

Nabízíme vám k prodeji slunný byt 1+1, Praha 4 - Modřany, ulice Nikoly Vapcarova. Byt se nachází v 1. patře panelového domu s výtahem a je zcela bezbariérový. Vlastnictví družstevní, anuita zcela splacena. Orientace na jih zajišťuje krásné prosvětlení. Užitná plocha činí 29,22 m? plus sklepní kóje 2,64 m?. Dále jsou v přízemí domu k dispozici společné prostory - kočárkárna, kolárna a sušárna.

Nemovitosti dle typu

Nemovitosti dle operace