Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region

493 000 EUR

G

Mimořádně nehospodárná

big left
big right
Nemovitost nabízí
Tomáš Nikl

2 163 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, MHD, Silnice, Dálnice
Zdroje vody Veřejný vodovod
Balkóny Balkon, Lodžie, Terasa
ID nemovitosti F8891
Plocha celková 508 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina 230 V
Způsoby vytápění Lokální - elektrické
Inženýrské sítě Telefon, Internet, Plyn
Datum vložení 1. prosince 2023
Plocha užitná 402 m²
Kanalizace Veřejná kanalizace
Konstrukce Zděná
Parkování Parkování na ulici, Vlastní parkovací stání
Stav nemovitosti Bezvadný
Plocha zastavěná 507 m²

Popis nemovitosti

Představujeme vám impozantní, plně vybavenou vilu na velkorysém pozemku o rozloze 506 m2, pouhých 500 metrů chůze od pláže Bahía. Tato dvoupodlažní vila se může pochlubit sedmi ložnicemi, třemi koupelnami (z nichž dvě jsou en suite), dobře vybavenou kuchyní, vyhrazeným skladem pro vaše plážové potřeby, prostornou garáží, do které se vejdou až tři auta, dvěma samostatnými obývacími prostory, rozsáhlou terasou, grilovací zónou a dostatečným prostorem pro instalaci vlastního soukromého bazénu.

To, co tuto nemovitost odlišuje, je její bezvadný stav a špičková kvalita výstavby. Všechna okna jsou opatřena bezpečnostními mřížemi a celá vila se těší komfortu klimatizace s rozvody.

Po vstupu do vily v prvním patře vstoupíte do velkolepého foyer, které poskytuje přístup do všech místností v domě.

Na tomto podlaží najdete velkoryse řešený a prosluněný obývací pokoj s jídelnou, dvě ložnice zdobené vestavěnými skříněmi, z nichž jedna se může pochlubit vlastní koupelnou se sprchovým koutem. Dále je zde prostorná, plně vybavená kuchyň s jídelním koutem a přímým vstupem na zahradu. V tomto patře dále narazíte na dvě praktické místnosti s toaletou a schodiště vedoucí do horního patra, které rovněž poskytuje přímý přístup do prostorné garáže.

Při přesunu do horního patra objevíte pět prostorných a světlých ložnic, včetně dvou koupelen (jedna s vlastní koupelnou), a další obývací pokoj se vstupem na terasu s výhledem do dvora a s výhledem do ulice. Tento univerzální prostor může snadno sloužit jako další ložnice. První ložnice v tomto patře je vybavena dvěma samostatnými lůžky a vestavěnou skříní. Druhá ložnice nabízí jednolůžko a přístup na prostornou terasu. Třetí ložnice je vybavena dvěma samostatnými lůžky a vestavěnou skříní. Za čtvrtou ložnicí následuje hlavní ložnice s manželskou postelí a vlastní koupelnou s vanou. Kromě toho se na tomto patře nachází další plně vybavená koupelna s vanou, která těží z přirozeného větrání oknem.

Venkovní prostor je rozlehlý a lákavý, s vyhrazeným místem pro grilování, které je ideální pro letní odpoledne, a s dostatečným prostorem, pokud se rozhodnete instalovat svůj vlastní bazén.

Garáž je působivě prostorná a promyšleně rozdělená do několika zón, včetně parkovacího stání, úložného prostoru a technického prostoru. Je zde dokonce i prostor pro hraní a rodinné setkání. To vše plynule navazuje na rozlehlou terasu, která poskytuje ideální prostor pod širým nebem pro kvalitní rodinné chvíle a nabízí velkou praktičnost při návratu z pláže.

Pozoruhodnou předností této nemovitosti je její bezkonkurenční poloha, jen kousek od nedotčené pláže Puerto de Mazarrón a veškeré místní občanské vybavenosti.

Jak je vidět, představuje tato nemovitost skvělou příležitost k pořízení pečlivě udržované nemovitosti pro osobní potěšení nebo jako prozíravá investice, vzhledem k její blízkosti k pláži, což z ní činí atraktivní vyhlídku pro možnost pronájmu.

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Podobné nemovitosti

Zobrazit vše (112)
small left
small right