Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region

235 000 EUR

G

Mimořádně nehospodárná

big left
big right
Nemovitost nabízí
Tomáš Nikl

1 031 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, MHD, Silnice, Dálnice
Zdroje vody Veřejný vodovod
Balkóny Balkon, Lodžie, Terasa
Parkování Parkování na ulici, Vlastní parkovací stání
Stav nemovitosti Bezvadný
Plocha zastavěná 200 m²
Elektřina 230 V
Způsoby vytápění Lokální - elektrické
Bazény Venkovní
ID nemovitosti F11533
Plocha celková 201 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
Kanalizace Veřejná kanalizace
Konstrukce Zděná
Inženýrské sítě Telefon, Internet, Plyn
Datum vložení 21. února 2024
Plocha užitná 75 m²

Popis nemovitosti

Nabízíme vám Vilu v oblíbené lokalitě u pláže Flamenca, v prestižní rezidenční oblasti Las Mimosas s rozměrným pozemkem o rozloze 200 m². Vstupte do domu skrze elegantní prosklenou terasu, odkud se otevírá vstup do prostorného a vkusně zařízeného interiéru. Přízemí nabízí dvě pohodlné ložnice, útulný obývací pokoj s otevřenou kuchyní a soukromý dvorek, ideální pro odpočinek. K dispozici je také moderní koupelna.
Na horním patře je třetí ložnice s vlastní koupelnou a přístupem na malebnou terasu s impozantním výhledem na okolní krajinu. Nemovitost prošla částečnou rekonstrukcí a čeká na svého nového majitele, který se sám rozhodne jak nemovitost vybaví.

Mojenemovitostumore zajišťuje kompletní servis, od vyřízení dokumentace, překladů, právní podpory, převodu energií a následně placení provozních poplatků, až po pronájem včetně transferů z letiště, check-inů a check-outů hostů, úklidu s praním a žehlením ložního prádla, inzerce na Bookingu a zdarma na webu společnosti, správu a pravidelné kontroly nemovitosti, provádíme rekonstrukce dle přání klientů a dovybavení. Děláme všechno, co naši klienti potřebují po převodu vlastnictví.

Tato nemovitost zahrnuje členství v komunitě s sdíleným bazénem pro dokonalé osvěžení. Okolí nabízí bohatý životní styl po celý rok s bohatým výběrem restaurací, barů a obchodů. V docházkové vzdálenosti naleznete největší nákupní středisko na pobřeží, La Zenia Boulevard, a každý týden se můžete těšit na trh nabízející lokální produkty. Tato vila je dokonalým spojením komfortu a elegance, nabízejícím ideální příležitost pro ty, kteří hledají dokonalý domov na slunném pobřeží.

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Podobné nemovitosti

Zobrazit vše (112)
small left
small right