Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region

O zahradě sní stále více Čechů, jak ji zdokonalit? Poradí FOR GARDEN!

Průzkumy posledních let dokazují, že Češi stále více touží po vlastní zahradě. Ta se může stát dokonalou zónou, ale vyžaduje pravidelnou péči a mnohdy i zásah odborníka.

12. 3. 2019, redakce
O zahradě sní stále více Čechů, jak ji zdokonalit? Poradí FOR GARDEN!

Až dvě třetiny Čechů podle odborníků touží po vlastní zahradě nebo po životě v blízkosti přírody. A ti, co už ji vlastní a hodlají zvelebovat, mnohdy potřebují pravidelný zásah nebo rady odborníků. Mezinárodní veletrh zahradní architektury, zeleně, nábytku, zahradní a komunální techniky FOR GARDEN přinese komplexní nabídku všeho, co k dokonalé zahradě patří.

Inspirovat se bude možné nejen prověřenými produkty tradičních firem, ale také novinkami z oboru zahradního nábytku přes stavební materiály, podlahové krytiny nebo sortiment pro budování teras a venkovních kuchyní, až po zavlažovací systémy nebo technologie pro biobazény a jezírka. Chybět nebude ani nabídka potřebného nářadí a zahradní techniky.

Novinku přináší na veletrh například společnost Fasády & Terasy, která představí systém Buzon BRS pro pokládku velkoformátové dlažby, jehož podstatou je pokládka dlažby na hliníkové profily. ASKO nábytek zase přiveze do Letňan nové typy dětských domků nebo zahradního nábytku a zájemce nadchne jistě i unikátní houpací lehátko od této společnosti.

Na letňanském výstavišti PVA EXPO PRAHA se mohou návštěvníci poradit, inspirovat nebo nakoupit také u dalších renomovaných firem. Těšit se mohou také letos na expozice společností CIME, DITON – BETON BROŽ, WPC – WOODPLASTIC, Politus, DEK a mnoha dalších.

Připravená je i rozsáhlá nabídka určená pro majitele volnočasových center, hotelů a hotelových komplexů, lázeňská centra a především města a obce.

V rámci čtyřdenního doprovodného floristického programu se uskuteční 22. března již tradiční soutěž zahradnických škol Otvírání jara, která podporuje zahradnické a floristické řemeslo. Talentovaní studenti budou o vítězství bojovat již počtvrté.

Více informací o veletrhu a jeho programu najdete na: www.for-garden.cz.