Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region
mapa
Nastavený filtr:
Upravit filtr Uložit

Dispozice a stáří

Stáří inzerátu
Kraje
Praha
Zahraniční
Kraje
Praha
Zahraničí

Cena

Reality na prodej do 1 000 000 Kč Nový Bor

Právě teď můžete vybírat z 5 nemovitostí na prodej

Prodej garáže 24 m² Nový Bor

Nabízíme k prodeji zděnou řadovou garáž v Novém Boru. Garáž se nachází v centru města, zastavěná plocha garáže je 24m2 + spoluvlastnický podíl 1/16 na pozemku o velikosti 611m2, el. 230V. K dispozici na společném pozemku je technické zařízení (rampa). Bližší info. v RK.

Doporučeno včera

Prodej chaty 166 m² Nový Bor

Hledáte klidné místo k odpočinku a relaxaci v klidné vyhledávané části obce Nový Bor - Hřebenka, tak právě Vám představujeme udržovanou zahradu s chatou. Na mírně svažité, kaskádovité okrasné a udržované zahradě má své místo malý skleník, ohniště, nově postavená pergola, která navozuje posezení ve stínu na jinak slunné zahradě, která je situovaná na jižní stranu. Pro příjemné chvíle odpočinku je n

Prodej garáže 17 m² Nový Bor

Nabízíme k prodeji garáž o zastavěné ploše 20 m2 v Novém Boru v ulici Skalická. Garáž může být velmi dobrou investicí na pronájem, neboť se nachází v blízkosti bytové zástavby. Příjezd je po obecní komunikaci. Garáž disponuje plechovými vraty a plechovou střechou. Doporučujeme osobní prohlídku. V případě zájmu zajistíme výhodné financování. Více informací v RK.

Prodej garáže 24 m² Nový Bor, Žižkova

Nabízíme k prodeji zděnou řadovou garáž v Novém Boru. Garáž se nachází v uzamčeném areálu v ulici Žižkova, zastavěná plocha garáže je 24m2 + spoluvlastnický podíl 1/16 na pozemku o velikosti 611m2, který je vedený jako příjezdová cesta - ostatní a manipulační plocha, el. 230V. K dispozici na společném pozemku je technické zařízení (rampa). Bližší info. v RK.

Prodej zahrady 501 m² Nový Bor,

Zprostředkuji Vám prodej pozemku v obci Pihel u Nového Boru. Na pozemek je příjezd z místní komunikace. Pozemek je rovinatý. Přípojky vody, kanalizace i elektriky jsou v blízkosti pozemku. Pozemek je oplocený. Jedná se o prodej v insolvenčním řízení.