48 294 aktuálních nabídek
od 962 realitních kanceláří a soukromníků

Články, rady, tipy a návody - Články

  • Logo Výstavbu domácích ČOV podporují obce i Ministerstvo životního prostředí Výstavbu domácích ČOV podporují obce i Ministerstvo životního prostředí

    Česká republika je jedna z mála zemí, ve které se používá pitná voda i v kuchyních, koupelnách, na toaletách, ale i k zalévání zahrad či napouštění bazénů. Náklady na vodné a stočné jsou stále vyšší, zásoby spodních vod naopak stále klesají. Obyvatele Česka tak rostoucí finanční náklady ale i postupné zpřísňování zákonů Ministerstva životního prostředí donutí o spotřebě přemýšlet.

  • Logo Dřevostavba je životním stylem majitelů Dřevostavba je životním stylem majitelů

    Život v dřevostavbě je nejen otázkou rychlosti výstavby nebo úspory energie, ale také otázkou životního stylu majitelů. Dřevěné domy jsou ekologické, navíc mají podle dosavadních studií pozitivní vliv na zdraví člověka. Všechny potřebné informace se mohou návštěvníci dozvědět na letošním mezinárodním stavebním veletrhu FOR ARCH ve dnech od 19. do až 23. září v PVA EXPO PRAHA. Dřevostavby najdou návštěvníci nově v Hale 5 - sektorech C, D. 

  • Logo Prémiové kanceláře v Českých Budějovicích Prémiové kanceláře v Českých Budějovicích

    České Budějovice jsou jedním z krajských měst s nejnižším podílem prémiových kancelářských prostor. I zde se však blýská na lepší časy a vznikají nové, moderní kancelářské budovy. V těsném sousedství historického centra nyní roste Administrativní centrum Piano, které nabídne pronájem kancelářských a obchodních ploch té nejvyšší kvality.

  • Logo České stavebnictví se opět vrací k růstu České stavebnictví se opět vrací k růstu

    Po nepříznivém roce 2016 se vývoj českého stavebního sektoru vrací do kladných hodnot, přičemž letošní predikce ředitelů stavebních společností hovoří o nárůstu výkonu o 2,7 procenta. Tyto předpovědi podporuje mimo jiné i objem zadaných veřejných zakázek na stavební práce, který byl již v prvních měsících oproti minulému roku dvojnásobný. Pozitivnímu vývoji stavebnictví pomáhá významnou měrou také mezinárodní stavební veletrh FOR ARCH s bohatým programem pro odbornou i laickou veřejnost a celoroční působností. V pořadí osmadvacátý ročník veletrhu FOR ARCH se uskuteční ve dnech 19. až 23. září v areálu PVA EXPO PRAHA v Letňanech. 

  • Logo Veletrh FOR ARCH 2017 zažívá rekordní zájem vystavovatelů Veletrh FOR ARCH 2017 zažívá rekordní zájem vystavovatelů

    Výstavních ploch pro veletrh FOR ARCH rychle ubývá, zájem o ně je veliký. V pořadí osmadvacátý ročník mezinárodního stavebního veletrhu FOR ARCH se uskuteční ve dnech od 19. do 23. září v areálu PVA EXPO PRAHA v Letňanech. Novinkou pro vystavovatele i návštěvníky bude nová hala, která vyroste na místě současné haly č. 7 a která spolu s větší výstavní plochou nabídne i mnohem větší komfort.

  • Logo Vystavovatelé veletrhu FOR GARDEN se představují Vystavovatelé veletrhu FOR GARDEN se představují

    Již ve čtvrtek 23. března se opět otevřou brány výstaviště PVA EXPO PRAHA, které přivítá návštěvníky 11. mezinárodního veletrhu zahradní architektury, nábytku, techniky a zeleně a představí jim pestrou nabídku nejnovějšího a nejlepšího sortimentu tuzemských i zahraničních vystavovatelů působících takřka ve všech zahradních oborech.

  • Logo Čistá fasáda zvyšuje díky nanotechnologii cenu nemovitosti Čistá fasáda zvyšuje díky nanotechnologii cenu nemovitosti

    Každý, kdo někdy stavěl dům či rekonstruoval fasádu, moc dobře ví, že ani ta nejhezčí barva venkovní omítky nevydrží krásná navždycky. Čas se na ní podepíše a postupně začne šednout a ztrácet svůj lesk. Na vině jsou mnohé faktory, které člověk často nemá šanci změnit. Díky moderním technologiím je však možné omítku před vlivem těchto působení chránit.

  • Logo Vše pro stavbu a interiéry Vše pro stavbu a interiéry

    Stovky českých i zahraničních společností se představí na největším jarním souboru veletrhů bydlení, designu a zahrad, který se uskuteční od čtvrtka 23. března do neděle 26. března v areálu PVA EXPO PRAHA v Letňanech. I letos bude možné navštívit veletrhy FOR HABITAT, FOR GARDEN, FOR FURNITURE, DESIGN SHAKER, BYDLENÍ, nové projekty, a letos poprvé i Světlo v architektuře. Návštěvníci tak najdou „pod jednou střechou“ vše, co se týká stavby, vybavení, interiérů, designu a zahrady.

  • Logo Seznamte se s nabídkou nového bydlení Seznamte se s nabídkou nového bydlení

    Výstava BYDLENÍ, nové projekty se již po třiadvacáté uskuteční v období 23. až 26. března v areálu PVA EXPO PRAHA v Letňanech. Nabídku aktuálních a připravovaných projektů na ní představí přední čeští developeři. Účast na letošním ročníku potvrdili významní čeští hráči z řad developerských společností, kterými jsou Skanska, Pražská správa nemovitostí, Trigema, JRD, YIT, Moravská stavební Invest, Real Treuhand, Ekospol, Areál Černý Důl, Doma a.s. a další. Záštitu nad akcí poskytlo MPO, MMR ČR, SMO, Hospodářská komora ČR a ČVUT v Praze. Odborným partnerem výstavy je tradičně Asociace realitních kanceláří. Podrobné informace naleznete na webových stránkách www.vystavabydleni.cz.

  • Logo Navštivte veletrh Střechy Praha 2017 Navštivte veletrh Střechy Praha 2017

    Největší přehlídku firem z oblasti staveb a renovací střech nabídne 19. ročník veletrhu STŘECHY PRAHA, který se uskuteční 9. – 11. 2. 2017 v PVA EXPO PRAHA Letňany. Společně proběhnou veletrhy ŘEMESLO PRAHA, veletrh obnovitelných zdrojů a úspor energií SOLAR PRAHA a nový projekt z oblasti profesionální údržby povrchů PURPO PRAHA. Další vystavovatelé z oblasti úsporného bydlení a světa dřevostaveb se budou prezentovat v rámci souběžných veletrhů FOR PASIV a CESTY DŘEVA. Prezentovat se tedy bude bezmála 300 společností na hrubé výstavní ploše 12 600 metrů čtverečních.

  • Logo Jak se bydlí v pasivních domech řeknou jejich majitelé na veletrhu FOR PASIV Jak se bydlí v pasivních domech řeknou jejich majitelé na veletrhu FOR PASIV

    Další ročník veletrhu FOR PASIV, který je zaměřený na projektování a výstavbu nízkoenergetických, pasivních a nulových staveb, ale i na rekonstrukce, stavební materiály, technická zařízení, diagnostiku, audity nebo financování staveb, se uskuteční už 9. až 11. února na pražském výstavišti PVA EXPO PRAHA, v Letňanech.

  • Logo Na veletrhu FOR ARCH představí vystavovatelé výrobky se státní dotací Na veletrhu FOR ARCH představí vystavovatelé výrobky se státní dotací

    Letošní stavební veletrh FOR ARCH bude opět nabitý novinkami předních českých výrobců a dodavatelů stavebních prvků, elektrotechniky a zabezpečení, tepelných technologií, dřevostaveb, bazénů a saun. Představí se produkty, na které mohou lidé získat část finančních prostředků z aktuálních dotačních programů. Mezinárodní stavební veletrh FOR ARCH 2017 se uskuteční v areálu PVA EXPO PRAHA ve dnech od 19. do 23. září.

  • Logo Veletrh Střechy Praha 2017 nabídne bohatý program a účast lídrů Veletrh Střechy Praha 2017 nabídne bohatý program a účast lídrů

    Největší přehlídku firem z oblasti staveb a renovací střech nabídne 19. ročník veletrhu STŘECHY PRAHA, který se uskuteční 9. – 11. 2. 2017 v PVA EXPO PRAHA Letňany. Společně proběhnou veletrhy ŘEMESLO PRAHA, veletrh obnovitelných zdrojů a úspor energií SOLAR PRAHA a nový projekt z oblasti profesionální údržby povrchů PURPO PRAHA.

  • Logo Na co se zaměří veletrh CESTY DŘEVA? Na co se zaměří veletrh CESTY DŘEVA?

    V první polovině února bude slavnostně zahájen unikátní veletrh CESTY DŘEVA, který přinese kompletní představu o oblíbeném materiálu – dřevě. Mapovat bude cestu dřeva z lesa přes jeho zpracování až po výrobu finálních produktů, například srubů, roubenek a jiných dřevostaveb. Veletrh CESTY DŘEVA proběhne od 9. do 11. února 2017 souběžně s veletrhem nízkoenergetických, pasivních a nulových staveb FOR PASIV a veletrhem STŘECHY PRAHA na výstavišti PVA EXPO PRAHA v Letňanech. Generálním partnerem veletrhu je Národní dřevařský klastr.

  • Logo Co nového najdeme mezi pasivními stavbami? Co nového najdeme mezi pasivními stavbami?

    Plánujete stavbu nebo rekonstrukci domu? Provozujete firmu v oblasti dřevozpracujícího průmyslu nebo jste řemeslníkem? Potom zavítejte na veletrh nízkoenergetických, pasivních a nulových staveb FOR PASIV a souběžně probíhající veletrhy CESTY DŘEVA a STŘECHY PRAHA. Veletrhy se uskuteční od 9. do 11. února 2017 na výstavišti PVA EXPO PRAHA v Letňanech.

  • Logo Veletrh FOR DECOR & HOME 2017 přinese jarní dekorace Veletrh FOR DECOR & HOME 2017 přinese jarní dekorace

    Zajímáte se o dekorace, bytové doplňky nebo dárkové zboží? Chcete si osobitě vyzdobit vaše společenské prostory nebo interiér? Hledáte nové a originální zboží do vašeho obchodu? Potom zavítejte na kontraktační veletrh FOR DECOR & HOME, který se tentokrát zaměří na jarní tematiku. Součástí veletrhu bude i doprovodný program připravený profesionály, a to výstava JARNÍ TRENDY a soutěž o NEJHEZČÍ SVATEBNÍ KYTICI. Veletrh se uskuteční od 19. do 21. ledna 2017 na výstavišti PVA EXPO PRAHA v Letňanech.

  • Logo Představujeme realitní projekty roku 2016 Představujeme realitní projekty roku 2016

    Letošní ročník developerské soutěže Realitní projekt roku zná své vítěze. Cenu odborné poroty nejlepšího Realitního projektu roku 2016 v České Republice získal projekt Luka Living. Shodli se na tom jak odborníci složení ze zástupců realitních kanceláří, tak i architekti. Tento projekt tak získal hned dvě ocenění absolutního vítěze. Cena veřejnosti byla udělena projektu Spálená 5. 

  • Logo Hypotéku teď nebo pak? Hypotéku teď nebo pak?

    Od 1. 12. 2016 začnou platit nová pravidla pro poskytování hypoték a úvěrů ze stavebního spoření. Vyplatí se klientům počkat si na nové podmínky, nebo si úvěr raději sjednat teď? 

  • Logo Představujeme nový projekt PURPO PRAHA Představujeme nový projekt PURPO PRAHA

    Pilotní projekt z oblasti profesionální údržby a renovace povrchů PURPO PRAHA se uskuteční 9. – 11. 2. 2017 v PVA EXPO PRAHA Letňany, souběžně s největším odborným veletrhem pro stavbu a renovaci střech ve střední Evropě STŘECHY PRAHA a dále s tradičními veletrhy SOLAR PRAHA a ŘEMESLO PRAHA. 

  • Logo 5 věcí, které se vyplatí zjistit před koupí pozemku 5 věcí, které se vyplatí zjistit před koupí pozemku

    Chystáte se koupit pozemek, na kterém si postavíte svůj dům snů? Předtím, než podepíšete kupní smlouvu, si zjistěte všechny informace, které by vám v budoucnu mohly zbytečně komplikovat život. Vybrali jsme pro vás 5 otázek, na které je dobré najít odpovědi dříve, než se definitivně rozhodnete ke koupi pozemku.

TOPlist